Praznična čarolija u hotelu Dukley

Ove godine hotel Dukley postaje vaš lični vodič za otkrivanje praznične magije pred mora. Proslava najradosnijeg perioda godine počinje 18. decembra kada će Dukley zablistati u novogodišnjem duhu.

10118 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Dukley Gardens
Foto: Dukley Gardens

Pripremljen je raznolik program za sve generacije koji će trajati do 14. januara, i tokom kojeg ćete imati priliku da uživate u jedinstvenim događajima koji na savršen način oslikavaju čari sezone.

Božićna ponuda je kreirana imajući porodicu na umu, s toga ćete imati priliku da sa vašim najbližima 24., 25. decembra i 7. januara provedete dražesne trenutke u toplom ambijentu restorana Dukley Seafront, uz posebne božićne jelovnike i program prilagođen najmlađima.

Doček Nove godine obećava nezaboravno iskustvo na gala večeri u restoranu Dukley Seafront. Očekuje vas kulinarska senzacija u vidu večere od 5 slijedova, živa muzika, piće dobrodošlice kao i čaša šampanjaca kako bi u ponoć zakoračili u 2024. godinu s čistim užitkom.

Dukley
foto: Dukley Gardens

Uz glamuroznu gala večeru, 31. decembra će biti organizovana i žurka pored bazena Infinity! Ovaj spektakularni doček je savršen za sve one koji žele energično zakoračiti u Novu godinu uz DJ-a i plesačice koje će oživjeti atmosferu. Kada sat otkuca ponoć, uživajte u zadivljujućem pogledu sa terase na impresivni vatromet iznad Starog grada Budve.

Tradicionalni roštilj na Dukley plaži će, kao i prethodnih godina, biti upriličen 1. januara. Ovo je šarmantni događaj koji garantuje sjajnu atmosferu i beskrajnu radost za sve generacije uz cjelodnevno opuštanje, muziku uživo, miris mora i ritam talasa.

Dukley
foto: Dukley Gardens

Dukley dječiji bazar, još jedan tradicionalni događaj, je poput vrata koja vas vode u očaravajući svijet mašte! Ova živahna manifestacija dešava se kako na otvorenom, tako i pod šatorima, stvarajući atmosferu koja se smiješi svim vremenskim uslovima - jer volja ne poznaje granice! Ulaz je slobodan, a posjetioci će biti očarani muzičkim i plesnim performansima, kao i kreativnim radionicama. Ovaj događaj predstavlja pravu oazu za djecu i odrasle, pružajući im dozu magije, smijeha i čarolije praznika!

Dukley
foto: Dukley Gardens

Za boravke u hotelu smo pripremili pakete sa specijalnim cijenama noćenja i uračunatom novogodišnjom večerom pa tako u rezidencijama hotela Dukley 5* možete uživati po cijeni od 343 € po osobi, u udobnim sobama hotela Infinity 5* od 258 € po osobi i elegantim sobama hotela Harmonia 4* već od 212 € po osobi.

Dukley
foto: Dukley Gardens

Za potpuni doživljaj se opustite i napunite dobrom energijom u Harmonia Wellbing SPA centru gdje su vam na raspolaganju sauna, tursko kupatilo, kada za aero masažu i veliki broj tretmana, kao i posebni poklon vaučeri za neograničeno korišćenje masaža tokom mjesec dana po cijeni od 350 € po osobi.

Dukley
foto: Dukley Gardens

Neka vaša praznična sezona bude ispunjena luksuzom, smijehom i nezaboravnim trenucima u našim hotelima. Rezervišite svoj boravak ili mjesto na događajima i priključite se prazničnoj čaroliji u Budvi!

Za više informacija pogledajte detaljno hotelske ponude, kalendar događaja kao i SPA promocije na linku https://www.dukleyhotels.com/me/praznicna-carolija-u-hotelu-dukley

Za rezervacije paketa sa smještajem, kontaktirajte nas na broj +382 69 170 001 ili putem mejla welcome@dukley.com.

Ukoliko ste zainteresovani za pojedinačne događaje, za više informacija i rezervacije kontaktirajte nas na broj +382 69 160 003 ili putem mejla reservation@dukley.com