Kompanija MTEL nastavlja društveno odgovorno poslovanje

MTEL počinje godinu donacijom Dnevnom centru za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju u Podgorici

2185 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mtel/Facebook
Foto: Mtel/Facebook

Kompanija MTEL, prepoznata po društvenoj odgovornosti tokom više od 16 godina rada, najavljuje donacije i razne humanitarne projekte u 2024.godini. Ovu godinu započinju donacijom JU Dnevnom centru za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju u Podgorici. MTEL je za ovu namjenu opredijelio novčana sredstava kojima će pomoći rekonstrukciju i opremanje Kabineta za individualni rad unutar Dnevnog centra.

Ovom donacijom će značajno biti unaprijeđeni uslovi rada zaposlenih u Dnevnom centru, a prije svega će biti omogućeno pružanje još bolje podrške djeci i omladini sa smetnjama u razvoju. Cilj im je da stvore okruženje koje će podsticati razvoj i napredak djece i mladih sa smetnjama u razvoju. Iz MTEL-a ističu da samo zajedničkim naporima, razimijevanjem I podrškom možemo graditi inkluzivno društvo.

Ova inicijativa je prva u nizu planiranih aktivnosti MTEL-a za 2024. godinu, u kojoj će prevashodno biti posvećeni poboljšanju kvaliteta života svih građana. Kompanija MTEL je će nastaviti sa sprovođenjem strategije društveno odgovornog poslovanja, kroz podršku različitim inicijativama, uključujući humanitarne i ekološke projekte, kao i unaprjeđenje obrazovanja, nauke, zdravlja, sporta i kulture.

MTEL je ponosan na početak ove godine, posvećene donacijama i humanitarnim projektima i poziva sve da se pridruže ovoj misiji, jer samo zajedničkim naporima i podrškom možemo oblikovati bolju budućnost za sve nas.