Bar: Pasarela u funkciji za najkasnije sedam dana

Inžinjer iz Bemaxa Ljubomir Spičanović rekao je da ostaje još da se završe radovi na rasvjeti, uređenju obje kule i okolnog terena. Predračunska vrijednost donacije je oko 70.000 eura
183 pregleda 5 komentar(a)
Pasarela Bar, Foto: Radomir Petrić
Pasarela Bar, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 19.06.2018. 10:40h

Pješačka pasarela u Sutomoru biće u funkciji najkasnije za sedam dana-saopšteno je danas nakon što su gradilište na magistrali obišli predsjednici Opštine i SO Bar dr Zoran Srzentić i Radomir Novaković. 

Pasarela  dužine deset metara donacija je kompanije BEMAX iz Podgorice i od nje se očekuje da  smanji lejtnje saobraćajne gužve u Sutomoru zbog prelazaka mnogobrojnih pješaka-turista preko magistralnog puta koji vodi direktno kroz ovo popularno turističko mjesto. Uz zahvalnost investitoru i graditelju na ovoj donaciji, dr Srzentić je iskazao zadovoljstvo što su radovi, započeti nakon prvomajskih praznika,  završeni „kvalitetno i u roku“.

- Pasarela mještanima i turistima olakšava pješačku komunikaciju,  podiže sigurnost pješaka i ubrzava saobračaj. Sa njom dobijamo zaokruženu cjelinu u srcu Sutomora, jer su urađeni još i podvožnjak,  ulica-prečica od magistrale preko pijace do Ulice Iva Novakovića, a autobuska stanica je proširena-rekao je dr Srzentić.

Inžinjer iz Bemaxa Ljubomir Spičanović rekao je da ostaje još da se završe radovi na rasvjeti, uređenju obje kule i okolnog terena.  Predračunska vrijednost donacije je oko 70.000 eura.

Preporučujemo za Vas