SD: Kako će Krapović objasniti Camaju i Koliću koje je srpsko more planirao da oslobodi?

"Aleksi će već lakše objasniti, s obzirom da mu je ta matrica već odavno poznata"
86 pregleda 12 komentar(a)
pokoljenja djela sude sjedjenje himna, Foto: Screenshot (video)
pokoljenja djela sude sjedjenje himna, Foto: Screenshot (video)
Ažurirano: 08.11.2018. 11:42h

Budvanski odbor Socijaldemokrata saopštio je da na sinoćnoj proslavi u Budvi, predsjedniku opštine Draganu Krapoviću nije bio problem da sjedne sa liderima DF-a sa državnog nivoa "sa kojima je, ne tako davno, prekinuo svaku vrstu saradnje."

JWPlayer video mesto

"Povodom sinoćnje proslave stogodišnjice Podgoričke skupštine, želimo da uputimo čestitke koalicionim partnerima DF-a i Demokrata, SDP, URA i Crnogorskoj, na podršci organizaciji ovakvog događaja. Da skup bude veličanstveniji svojski su se potrudile i Demokrate, poslavši na isti ni manje ni više nego prvog čovjeka Budve, iz svojih redova. I ne bi mu problem da sjedne u isti prvi red sa liderima DF-a sa državnog nivoa sa kojima je, ne tako davno, prekinuo svaku vrstu saradnje. Isto tako, ne bi mu problem da sjedne ni pored svog nasljednika, budućeg gradonačelnika Budve shodno njihovom koalicionom dogovoru, koji je skup uveličao i prigodnim govorom. Teške riječi jednoga o drugom, izgleda, brzo su zaboravili", saopštile su budvanske Demokrate.

JWPlayer video mesto

U saopštenju se dodaje da iako su jednoglasno, svi iz budvanskog lokalnog rukovodstva tvrdili da opština nije bila dio ovog skupa, praksa ih je najbolje demantovala.

JWPlayer video mesto

"Na skupu sa kojim opština nema nikakve veze slučajno su se našli aktuelni i budući predsjednik opštine, predsjednik SO, menadžer opštine... O ostalim opštinskim funkcionerima da ne govorimo, spisak bi bio podugačak. Koalicionim partnerima iz Budve, pogotovo ovom „građanskom“ dijelu, želimo da čestitamo na porukama pobjeda a ne podjela koje su poslate iz srca opštine u kojoj su SDP, URA i Crnogorska, kao priprepci DF-a i Demokrata na vlasti. Klicalo se "srpskoj Crnoj Gori“, a dato je i obećanje da će se „ujediniti srpske zemlje i osloboditi srpsko more“. Osloboditi, pitamo ih, od koga? Da se razumijemo, od rukovodstva, kako opštinskog, tako i državnog, Demokratskog fronta nas ovo i ne čudi, s obzirom da oni ovakve stavove nikad nijesu krili. Pa ipak, pitamo se kako će Dragan Krapović sjutra pred Štjefana Camaja ili Dženana Kolića objasniti koje je zemlje išao da ujedinjuje i koje to srpsko more planira da oslobodi. Aleksi će već lakše objasniti, s obzirom da mu je ta matrica već odavno poznata. Sve, naravno, na bazi pobjeda, a ne podjela. No, bilo kako bilo, međusobno objašnjavanje ostavljamo njima, uvjereni da će im najveću čestitku uputiti građani na sljedećim vanrednim ili redovnim lokalnim izborima", saopšteno je iz budvanskog odbora Socijaldemokrata.

Bonus video: