National Geographic: Druga knjiga “More” u prodaji od danas

Knjige će biti dostupne na prodajnim mjestima štampe, svakog petka izlazi nova knjiga.

37457 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Vijesti online
Foto: Vijesti online
Ažurirano: 08.03.2024. 07:15h

More je velika misterija za sve nas, a posebno djeci koja počinju da istražuju morski svijet sa prvim odlascima na more.

Knjige su bogate prelijepim fotografijama i informacijama koje su prilagođene predškolskom i ranom školskom uzrastu. U knjizi „More” djeca će otkriti koliko je veliko srce plavog kita, da se morski lavovi igraju na talasima, kako lovi hobotnica, koliko ima zuba kit ajkula…

Na kraju knjige nalazi se deset nevjerovatnih činjenica o morima, kao i ona da je samo manji dio okeana i mora istražen, da većinu podvodnog svijeta ljudsko oko nije videlo. Inspirativno, zar ne? Možda će baš među našim čitaocima biti istraživača koji će otkriti do sada skrivene djelove morskih dubina.

U kolekciji se nalazi dvadeset i pet knjiga. Nakon Mora, sledi Džungla, Čuda priode…a tu su i knjige pod nazivima Prirodne pojave, Nauka, Ko je ko, Vrijeme

Knjige će biti dostupne na prodajnim mjestima štampe, svakog petka izlazi nova knjiga. Druga knjiga „More” izlazi 8.marta, dok će prva knjiga „Životinje” biti i dalje u prodaji.

Cijena druge knjige iz edicije Moj prva enciklopedija- „More” će biti po cijeni od 4,99 eura dok će se prva knjiga „Životinje” prodavati po promo cijeni od 2,99 eura.

Bonus video: