U petak 19. aprila osma knjiga iz edicije National geographic "Svemir"

Knjige su bogate prelijepim fotografijama i informacijama koje su prilagođene predškolskom i ranom školskom uzrastu.

4704 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Vijesti Online
Foto: Vijesti Online

Ljudi su od pamtivjeka gledali u nebo i pitali se šta se tamo nalazi. Danas o svemiru znamo mnogo, a ova divna knjiga će biti prilika da i djeca steknu svoja prva znanja. Uz nju su daleka nebeska prostranstva bliža nego ikada prije.

U osmoj knjizi “Svemir” naučićemo više o Suncu koje se nalazi u središtu našeg Sunčevog sistema. Iako je udaljeno 150 miliona godina ono je izvor života na našoj planeti. Saznaćemo šta su meteori i meteoriti, a šta asteroidi i komete.

Svemir je toliko veliki da ga je teško zamisliti, u njemu postoje milijarde Zvezda i planeta.

Neka osma knjiga bude prvi vodič kroz galaksije i nepregledna svemirska prostranstva.

Knjige su bogate prelijepim fotografijama i informacijama koje su prilagođene predškolskom i ranom školskom uzrastu. One nam omogućavaju da provedemo kvalitetno vreme sa djecom, uživajući u njihovoj radoznalosti i ljubopitljivosti. Čitanje sa djecom je sjajno provedeno vreme gdje smo u prilici da im uz pomoć knjiga otkrivano nove svjetove, širimo vidike, zainteresujemo ih za svijet koji ih okružuje…

U kolekciji se nalazi dvadeset i pet fantastičnih knjiga.

Knjige će biti dostupne na prodajnim mjestima štampe. Svakog petka izlazi nova knjiga. Cijena knjiga je 4,99 €. Osma knjiga “Svemir” izlazi 19.aprila, dok će prethodna knjiga „Planeta zemlja” biti i dalje u prodaji.

Sakupite vrijednu kolekciju i uživajte sa mališanima u dragocjenom vremenu provedenom uz knjige.

Bonus video: