BMW otvorio salon u Porto Montenegru

Ljubiteljima BMW-a će na raspolaganju da budu automobili bavarskog proizvođača, kao i motocikli, lajfstajl kolekcija i vozila za testiranje i iznajmljivanje.
200 pregleda 0 komentar(a)
BMW Store, Foto: Saša Marković
BMW Store, Foto: Saša Marković
Ažurirano: 31.07.2017. 18:35h

BMW je postao prvi automobilski brend koji je došao u marinu Porto Montenegro. Proizvođač premijum automobila iz Minhena otvorio je u subotu ekskluzivni salon nazvan BMW Store, kroz koncept kakav nije viđen u ovom dijelu Evrope.

Glavnu ulogu u otvaranju salona imali su regionalni uvoznik, kompanija Delta Motors, i zastupnik za područje Crne Gore, kompanija Voli Motors. Od velikog značaja za Voli Motors je što ih je jedan od svjetskih lidera u autoindustriji prepoznao adekvatan predstavnik BMW u ovom luksuznom jahting centru.

“BMW grupa je uvidjela potencijal ovog segmenta i podržala otvaranje modernog salona na najluksuznijem mjestu naše obale, u kojem će klijentima i potencijalnim kupcima na raspolaganju biti BMW automobili, motocikli, lajfstajl kolekcija kao i vozila za testiranje”, kazala je Olivera Šuškavčević, direktorica marketinga kompanije „Voli“.

Regionalna direktora BMW-a Hajke Pfajl zahvalila je Voli Motorsu na naporima koje su uložili da u vrlo kratkom vremenskom roku otvore ovaj ekskluzivni salon. “Želim da napomenem da je BMW prepoznao veliki potencijal Porto Montenegra. Zato smo srećni što smo uspjeli da dovedemo naš luksuzni brend ovdje i vjerujemo da ćete uživati u vožnji obalom u različitim modelima koje imamo u našoj ponudi”, kazala je Pfajl.

Regionalna direktorka BMW-a je iskoristila ovu priliku i da direktoru kompanije „Voli” Draganu Bokanu preda ključeve flote BMW vozila za menadžment ove kompanije.

Mogućnost iznajmljivanja BMW vozila

„Sa velikim zadovoiljstvom mogu da najavim da će rezidentima Porto Montenegro i svo zainteresovanim na raspolaganju biti flota od četiri vozila koje će moći da testiraju i uživaju u vožnji našom predivnom obalom“, najavio je Vladan Spasojević, direktor „Voli Motorsa“.

U okviru programa koji je nazvan Coast Drive zainteresovani će moći i da iznajme BMW vozilo i da se njime provozaju ili dočekaju važne zvanice.

Bonus video: