Humanitarni koncert za Duška Vujovića

Duško je otac dvije djevojčice, od jedne i tri godine, i obolio je od najrjeđeg oblika tumora. Riječ je o tumoru nadbubrežnih žlijezda. Četvrti je oboljeli u svijetu, a prvi na prostoru bivše Jugoslavije
494 pregleda 3 komentar(a)
Duško Vujović, Foto: Privatna arhiva
Duško Vujović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 08.06.2018. 07:20h

U Nikšiću se, nažalost, svako malo pojavi neko kome je neophodna pomoć za liječenje. Ovoga puta riječ je o četrdesetdvogodišnjem Dušku Vujoviću.

“Duško je otac dvije djevojčice, od jedne i tri godine, i obolio je od najrjeđeg oblika tumora. Riječ je o tumoru nadbubrežnih žlijezda. Četvrti je oboljeli u svijetu, a prvi na prostoru bivše Jugoslavije. Već godinu dana je na liječenju u Beogradu, a jedina nada je liječenje na klinici ‘Sante plus’ u Turskoj za šta je potrebno oko 30 hiljada eura”, kazala je Konstantina Maraš, iz NVO “Izvor života”.

Pomenuta NVO u saradnji sa Opštinom Nikšić i gradskim pozorištem, u subotu veče sa početkom u 20 časova, u Nikšićkom pozorištu, organizuje “Veče gusala, pjesme, plesa i humora”.

U programu učestvuju guslari Stevan Mišo Popović, Rajko Žižić, Stojan Šipčić, Željko Vujović i Nikola Krulanović, pjevači Ismail Delija, Zoran i Ranko Džiknić, Božo Bulatović, Slavica Vuković i grupa “Plavi snovi”, pjesnikinja Gordana Sarić, humorista Vejo Kasalica, KUD "Zahumlje" i plesni klub “Matrix”, dok je voditelj Maja Kovačević.

"Cijena ulaznice je tri eura, a sav prihod od koncerta biće uplaćen na račun Duškovog oca Radovana. Molimo sve ljude dobre volje da pomognu našu misiju u skladu sa mogućnostima kako bi ove dvije prekrasne djevojčice rasle u krilu svoga tate”, poručila je Maraš.

Ulaznice se mogu kupiti sjutra od 16 časova na biletarnici Nikšićkog pozorišta, a svi koji su u prilici mogu da uplate sredstva i na žiro račun 510-0906951260028-46 Crnogorska komercijalna banka, na ime Radovan Vujović.

Bonus video: