Pogledajte novu ponudu kompanije m:tel

Tel BOX aplikaciju je moguće preuzeti na Google Play prodavnici. Aplikacija koristi besplatnu data konekciju dok je korisnik na m:tel mreži i dostupna je za tablete i telefone na android platformi.
0 komentar(a)
m:tel, Foto: Mtel.me
m:tel, Foto: Mtel.me
Ažurirano: 05.06.2017. 14:21h

Kmpanija m:tel pripremila je ponudu u kojoj korisnici dobijaju sve četiri telekomunikacione usluge zajedno za 26,99 eura mjesečno. Uz to korisnici mogu da kupe i mobilne telefone i TV uređaje na rate.

Korisnici dobijaju Internet brzine od 80Mbps. Pored 180 kanala, očekuju ih i pozivi u fiksnoj telefoniji od 1 cent/min ka svim mrežama u Crnoj Gori.

Što se tiče benefita usluga mobilne telefonije, svi do isteka ugovorne obaveze korisnici mjesečno dobijaju:

  • Besplatne pozive ka m:tel fiksnoj mreži
  • 5000 besplatnih minuta ka m:tel 068 mreži
  • Besplatni pozivi ka drugim fiksnim i mobilnim mrežama u Crnoj Gori (100 min);
  • 3GB Interneta po maksimalnoj brzini.

"Od sada korisnici svuda sa sobom mogu ponijeti svoj fiksni telefon. Dovoljno je da preuzmu Tel BOX smart aplikaciju i prijave se sa svojim fiksnim brojem. Unesu fiksni broj u odgovarajuće polje, i neometano pozivanje i primanje poziva sa fiksnog, na mobilnom, može da počne. I ne samo to - pozivi ka fiksnoj m:tel mreži su potpuno besplatni. Preko aplikacije korisnici će razgovarati za 1 cent/min ka drugim fiksnim mrežama u Crnoj Gori i 4,5 centi/min ka fiksnoj mreži Telekoma Srbije", saopšteno je iz kompanije m:tel.

Tel BOX aplikaciju je moguće preuzeti na Google Play prodavnici. Aplikacija koristi besplatnu data konekciju dok je korisnik na m:tel mreži i dostupna je za tablete i telefone na android platformi.

U saopštenju se dodaje da uz ovu ponudu za dodatnih 10 eura mjesečno korisnici mogu da kupe televizor Samsung 40'' i telefon Samsung J 510 na 48 rata.

"Besplatni resursi će biti dodjeljivani na mjesečnom nivou do isteka ugovorne obaveze. Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Cijene su sa PDV-om. Akcija traje do isteka zaliha".

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Bonus video: