Iz kuće u Bečićima ukradeno 50.000 eura

Inspektori budvanske kriminalističke policije istražuju prijavu mještanina
127 pregleda 0 komentar(a)
novac, euro, Foto: Shutterstock.com
novac, euro, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 19.08.2018. 06:48h

Inspektori budvanske kriminalističke policije istražuju prijavu mještanina u vezi sa tim da mu je iz porodične kuće u Bečićima ukradeno 50.000 eura.

Prijavljeno je da je krađa izvedena prije nekoliko dana, kada niko od članova porodice nije bio u kući, a lopovi su po svoj prilici znali gdje se nalazi velika količina novca.

“Vijestima” je nezvanično rečeno da policijske inspektore interesuje i otkud toliko novca u kući, jer je rizično da se u vrijeme sezone toliko keša drži u kući.

Navodno, član te familije nedavno je uzeo kredit od banke a novac su podigli sa računa, kako bi ga upotrijebili za neku investiciju.

Neko je, prema tvrdnjama sagovornika “Vijesti”, bio dobro upoznat sa tom situacijom.

Prema istim saznanjima, policajci su izuzeli snimke video nadzora, koji bi mogli pomoći u rasvjetljavanju događaja.

“Policijski inspektori provjeravaju sve dokaze i činjenice do kojih su došli, a uzete su i izjave članova porodice”, kazao je izvor “Vijesti”.

Slična krađa izvedena je u februaru, kada je petočlana ekipa stranih državljana upala u vilu u Rafailovićima, iz koje su uzeli 45.000 eura, zlatni nakit i sat “roleks” u vrijednosti od 10 hiljada eura.

Policija je rasvijetlila taj slučaj.

Budvanska policija je proteklih mjeseci imala pune ruke posla, posebno kada je riječ o imovinskom kriminalitetu, ali su brojne krađe i razbojništva uspjeli da rasvijetle.

Poseban problem predstavljaju i strani državljani, uglavnom iz regiona, koji ciljano dolaze u Budvu, i pod izgovorom da su došli na odmor, koriste svaku priliku kako bi krali...

Bonus video: