Nema osumnjičenih za ubistvo Ukrajinke u Kotoru

Iz vrha Uprave policije Televiziji Vijesti je potvrđeno da za sada niko nije zvanično osumnjičen za ovaj zločin, te da sa nekim osobama tek treba da bude obavljen informativni razgovor
264 pregleda 0 komentar(a)
Kotor, Foto: Shutterstock.com
Kotor, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 13.05.2018. 10:18h

Viši državni tužilac Željko Tomković rekao je za Televiziju Vijesti da dosadašnjom istragom nije utvrđen motiv ubistva ukrajinske državljanke Anastasije Lašamanove, a samim tim nijesu još uvijek došli ni do identiteta osumnjičenog za ovo ubistvo.

On je dodao da je istraga u toku, da su pribavljena obavještenja od građana, i da u interesu sprovođenja dalje istrage ne može saopštiti više detalja, ponavljajući da zvanično niko nije osumnjičen za ovo djelo.

Iz vrha Uprave policije Televiziji Vijesti je potvrđeno da za sada niko nije zvanično osumnjičen za ovaj zločin, te da sa nekim osobama tek treba da bude obavljen informativni razgovor.

Te osobe, objasnio je naš sagovornik, izjave treba da daju u svojstvu građana.

RTCG je objavila da policija traga za osobom za koju se sumnja da je ubila Lašmanovu.

Navodno, na osnovu svih prikupljenih dokaza utvrđeno je da se radi o osobi sa kojom je Lašmanova bila u emotivnoj vezi.

Lašmanova je izvršna direktorica kompanije “Mimoza Group” i “Sea Trade”, a stoji iza izgradnje hotela “La Perla” u Tivtu i izgradnje novog hotela “Mimoza”... Njene kompanije su iza kontroverznog projekta uređenja obale i izgradnje ugostiteljskog objekta na rtu Sveta neđelja u Kamenarima i izgradnje Ponte Seljanovo.

Bonus video: