Sa svim peticama školu u Tivtu završilo osam maturanata

Škola je nagradila poklon knjigom đake generacije i to Miu Zeković i Luku Rekovića u gimnaziji i Krunoslava Velfela u stručnoj školi
227 pregleda 0 komentar(a)
lučonoše, Tivat, Foto: Foto Riva Tivat
lučonoše, Tivat, Foto: Foto Riva Tivat
Ažurirano: 31.05.2018. 12:45h

Najboljim učenicima ove generacije maturanata Srednje mješovite škole „Mladost“ iz Tivta danas su na prigodnoj svečanosti, dodijeljene diplome „Luča“.

Njih je ponijelo osam maturanata koji su imali odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta i primjerno vladanje tokom školovanja u osnovnoj i srednjoj školi.

Lučonoše generacije 2017-18. su Đorđe Čavor, Luka Reković, Mia Zeković, Lazar Vasiljković, Milica Lipovac, Bobana Tešić, Jelena Matijević i Krunoslav Velfel. Za odličan opšti uspjeh u osnovnoj i srednjoj školi i primjerno vladanje diplomu „Luča“ zaslužili su: Nikola Đurašević, Jelena Hajduković, Čedomir Kosovac, Ognjen Marović, Žarko Nedeljkov, Natalija Radnjić, Isidora Rašović, Milica Stanišić, Vanja Janković, Teodora Vlku, Kristina Pavićević, Svjetlana Duši, Dejana Radević, Petar Vlku, Marija Milić i Tijana Stanišić.

Škola je nagradila poklon knjigom đake generacije i to Miu Zeković i Luku Rekovića u gimnaziji i Krunoslava Velfela u stručnoj školi.

Ovom prilikom nagrađeni su i učenici koji su tokom školske godine ostvarili zapažene rezultate na državnim, regionalnim i školskim takmičenjima u znanju.

Najboljim tivatskim maturantima puno uspjeha u daljem školovanju i sreće u životu poželjela je direktoriva SMŠ „Mladost“, profesorica Jovanka Vujačić.

Bonus video: