Počela kampanja "Kad pijem ne vozim"

Saobraćajni policajci će tokom redovnih aktivnosti vozačima dijeliti osvježivače vazduha za vozila sa porukom kampanje, kako bi ih stalno podsjećali na rizike koje sa sobom nosi vožnja pod dejstvom alkohola
63 pregleda 3 komentar(a)
Kad pijem ne vozim, Foto: Uprava policije
Kad pijem ne vozim, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 20.07.2018. 09:58h

Uprava policije pokrenula je kampanju "Kad pijem ne vozim" koja će trajati do 31. avgusta, a koja za cilj ima ukazivanje na štetne posljedice upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola budući da takvo nezakonito i neodgovorno ponašanje može prouzrokovati teške posljedice po život učesnika u saobraćaju.

Aktivnosti kontrole će se sprovoditi na svim magistralnim i regionalnim putevima, naseljima, lokalnim putevima i ulicama. Kontrole vozača, kako su istakli iz policije, biće pojačane kako u večernjim tako u u dnevnim časovima.

JWPlayer video mesto

Dodaje se da će Pivara Trebjesa donirati pet alkometara Upravi policije.

Najavljeno je da se saobraćajni policajci tokom redovnih aktivnosti, kao i aktivnosti za vrijeme vikenda, vozačima dijeliti osvježivače vazduha za vozila sa porukom kampanje "Kad pijem ne vozim", kako bi ih stalno podsjećali na rizike koje sa sobom nosi vožnja pod dejstvom alkohola.

Bonus video: