Oprezno zbog mogućih odrona

Na magistralnom putu Cetinje-Budva, na dionici Brajići-Lapčići, saobraća se jednom trakom naizmjenično, uz semaforsku signalizaciju
146 pregleda 0 komentar(a)
tunel, odroni, Foto: Ivan Petrušić
tunel, odroni, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 04.05.2018. 05:40h

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima, pri čemu su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući odroni, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Oni su skrenuli pažnju da je na dionicama gdje se izvode radovi obavezno poštovanje postavljene signalizacije.

Na magistralnom putu Cetinje-Budva, na dionici Brajići-Lapčići, saobraća se jednom trakom naizmjenično, uz semaforsku signalizaciju.

Na magistralnom putu Ulcinj – Krute, saobraćaj je prekinut zbog izvođenja minerskih radova.

Na regionalnom putu Petrovići – Vraćenovići, zbog završnih radova, saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od osam sati i 30 minuta do deset sati i 30 minuta i od 12 sati i 30 minuta do 14 sati.

Zbog druge faze rekonstrukcije puta Petrovac – Podgorica, od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežesnik auto-puta Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog sanacije kolovoza na jadranskoj magistrali na dionici od Lepetana do Petrovca promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Režim saobraćaja će na ukrštanju magistralnog puta Kamenari - Kotor i starog od Risna do Grahova, do zavrsetka gradnje kanala za atmosferske vode u Risnu, biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, na mjestu izvođenja radova.

Zbog rekonstrukcije puta Krstac Lovćen - Ivanova Korita promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjerenog na jednosmjerni.

Bonus video: