Pripadnik SAJ-a osvojio prvo mjesto na takmičenju u BiH

Vujošević je učestvovao na više domaćih i međunarodnih takmičenja u praktičnom streljaštvu na kojima se takmičio kao član nacionalnog tima i reprezentovao Specijalnu antiterorističku jedinicu
387 pregleda 4 komentar(a)
Saša Vujošević, Foto: Uprava policije
Saša Vujošević, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 31.10.2018. 10:03h

Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) Saša Vujošević osvojio je prvo mjesto na Državnom prvenstvu Bosne i Hercegovine u praktičnom streljaštvu (kategorija - produkcija) koje je održano u Sarajevu.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, osvajanjem prvog mjesta na ovom međunarodnom takmičenju, Vujošević, vođa grupe u SAJ-u, je potvrdio "da je jedan od najuspješnijih takmičara u ovom sportu ne samo u regionu nego i šire".

Dodaje se da je Vujošević učestvovao na više domaćih i međunarodnih takmičenja u praktičnom streljaštvu na kojima se takmičio kao član nacionalnog tima i reprezentovao Specijalnu antiterorističku jedinicu.

"Od postignutih rezultata izdvajamo osvajanje prvog mjesta na Državnom prvenstvu Crne Gore, drugog mjesta na Državnom prvenstvu Srbije, trećeg mjesta na međunarodnom Open Delta Kupu održanom u Beogradu, kao i trećeg mjesta na međunarodnom „Horned Viper Cupu“ IPSC level III takmičenju održanom u Inđiji". navodi se između ostalog u saopštenju policije.

Bonus video: