Cetinje: Policija pronašla i oduzela oružje, municiju i drogu

"U vezi sa pronađenom opojnom drogom obaviješten je državni tužiilac u VDT u Podgorici koji se izjasnio da se protiv F.K. podnese odgovarajuća prijava zbog posjedovanja opojne droge", kazali su iz UP
0 komentar(a)
Cetinje grad, Foto: Shutterstock
Cetinje grad, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 17.08.2018. 11:56h

Cetinjsak policija izvršila je pretres porodične kuće koju koristi F.K. (27) iz Cetinja i tom prilikom pronašla i oduzela oružje, municija i droga.

"Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, postupajući shodno operativnim saznanjima, pribavili naredbu sudije za istragu Osnovnog suda u Cetinju na osnovu koje su izvršili pretres porodične kuće koju koristi F.K. (27) iz Cetinja", saopšteno je iz Uprave policije.

Pretresom su pronađeni i oduzeti: 

  • prepravljani revolver;
  • startni pištolj;  
  • 11 komada municije većeg kalibra i jedan puščani metak; i 
  • pvc kesica sa određenom količinom sjemena za koji se sumnja da je sjeme marihuane.

"U vezi sa pronađenim oružjem i municijom obaviješten je državni tužilac u ODT u Cetinju koji se izjasnio da se navedeno oružje i municija proslijede Forenzičkom centru radi vještačenja, nakon čega slijedi izjašnjenje u vezi kvalifikacije krivičnog djela. U vezi sa pronađenom opojnom drogom obaviješten je državni tužiilac u VDT u Podgorici koji se izjasnio da se protiv F.K. podnese odgovarajuća prijava zbog posjedovanja opojne droge", kazali su iz UP.

Preporučujemo za Vas