Nikšićanin uhapšen zbog pljačke: Tokom hapšenja izvadio pištolj?

Todorović je uhapšen 28. maja i prilikom hapšenja pružao je otpor U jednom trenutku, kako su iz policije nezvanično kazali, izvadio je pištolj i počeo da bježi
703 pregleda 11 komentar(a)
Ivan Todorović, hapšenje, Foto: Uprava policije
Ivan Todorović, hapšenje, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 30.05.2018. 09:40h

Nikšićka policija uhapsila je sugrađanina Ivana Todorovića (37) zbog sumnje da je 9. aprila ove godine, uz prijetnju pištoljem, opljačkao kladionicu Lutrije Crne Gore i tom prilikom ukrao 2.000 eura. Todorović, kako su kazali iz policije, važi za bezbjednosno interesantnu osobu.

Todorović je uhapšen u ponedjeljak, 28. maja, oko 22,40 časova, u Ulici “Narodne omladine” u Nikšiću, i prilikom hapšenja pružao je otpor. U jednom trenutku, kako su iz policije nezvanično kazali, izvadio je pištolj i počeo da bježi.

Policajci su uspjeli da ga savladaju i Todorović je tom prilikom povrijeđen, pa mu je ukazana ljekarska pomoć.

Policija je kod njega pronašla pištolj marke "Mauzer" kal.7,65 mm bez fabričkog broja sa municijom (broj je uklonjen brušenjem) prigušivač za pomenuti pištolj, kriptovani mobilni telefon marke BlackBerry, PVC kesicu sa 5,5 grama kokaina, rukavice i kačket plave boje. U odnosu na pronađene predmete policija ne isključuju sumnju da je planirano neko teže krivično djelo, pa su u toku dalje provjere.

O događaju je obaviješten Viši državni tužilac, uz čiju saglasnost je Todorović lišen slobode.

Bonus video: