Podgorica: Uvedene druge smjene u ambulantama u Gornjoj Gorici i KAP-u

U ambulantama, u dvije smjene, od sedam do 14 sati i od 14 sati do 21 sat, ordiniraju izabrani doktori za odrasle, a ima dovoljno mjesta za registraciju pacijenata
218 pregleda 0 komentar(a)
Dom zdravlja Podgorica, Foto: Arhiva Vijesti
Dom zdravlja Podgorica, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 20.11.2018. 13:00h

Podgorički Dom zdravlja, u cilju obezbjeđivanja dostupnije i efikasnije zdravstvene zaštite, uveo je drugu smjenu u ambulantama u Gornjoj Gorici i Kombinatu aluminijuma (KAP).

"Na ovaj način, izlazeći u susret potrebama i zahtjevima građana, približili smo mještanima sa ovih područja usluge izabranog doktora", kaže se u saopštenju.

U ambulantama, u dvije smjene, od sedam do 14 sati i od 14 sati do 21 sat, ordiniraju izabrani doktori za odrasle, a ima dovoljno mjesta za registraciju pacijenata.

U ambulanti u Gornjoj Gorici mogu se registrovati stanovnici ovog naselja, Siti kvarta i okoline, a u ambulanti KAP-a stanovnici Gornje Zete, Botuna, Dajbaba, Zelenike, Srpske, kao i zaposlenih u velikom broju komapnija koje gravitiraju u ovoj industrijskoj zoni.

"Ovo je još jedna potvrda nedvosmislene namjere Glavnog grada i Doma zdravlja Podgorica da, uz pomoć Ministarstva zdravlja i Vlade Crne Gore, unaprijedi zdravstevnu zaštitu u svakom dijelu Podgorice", kaže se u saopštenju.

Bonus video: