Kolašin: Obilježeno 68 godina postojanja vrtića "Sestre Radović"

Djeca i vaspitačice vrtića "Sestre Radović“ godinama, u okviru koncerata i uličnih performansa, predstavljaju sugrađanima raskoš svog talenta i kreativnosti, ali i rezultate rada u toj ustanovi
306 pregleda 0 komentar(a)
Vrtić Sestre Radović, Foto: Dragana Šćepanović
Vrtić Sestre Radović, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 30.05.2018. 14:11h

Mališani kolašinskog vrtića "Sestre Radović" obilježili su 68 godina postajanja te ustanove koncertom na kojem su pokazali šta sve umiju i za šta su talentovani. Uz pomoć svojih vaspitačica pripremili su bogat program, sastavljen od ritmike, recitala, skečeva, nastupa hora i foklora... Potrudili su se najmlađi Kolašinci i oko scenografije i kostima, pa je njihov nastup opet napunio salu Centra za kulturu i oduševio sugrađane.

Nastupale su mlađa, srednja i starija grupa vrtića. Izveli su, između ostlog, "Ekolšku priču“, „Predškolski valcer“, "Zdravicu“, te ige iz Crne Gore i Srbije...Nadahnuto recitujući i pjevajući kazali "Čemu služi tata?“, pokazali koliko znaju engelski jezik, ali i najavili da će uskoro postati prvaci.

Djeca i vaspitačice vrtića "Sestre Radović“ godinama, u okviru koncerata i uličnih performansa, predstavljaju sugrađanima raskoš svog talenta i kreativnosti, ali i rezultate rada u toj ustanovi.

Galerija

Bonus video: