Luksuzni transferi po Crnoj Gori i regionu

Prevoz za sedam osoba luksuznom Mercedes V-klasom od podgoričkog aerodroma do Budve, na primjer, možete da organizujete za samo 100 eura.
71 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 03.02.2017. 13:05h

Važni poslovni partneri ili gosti upravo slijeću, a vi treba da im organizujete transfer na važan seminar, poslovni sastanak ili jednostavno do hotela koji i nije baš blizu aerodroma?

Izuzetno je važno da u takvoj situaciji pronađete udoban, komforan, bezbjedan i što luksuzniji prevoz koji će gostima omogućiti da se relaksiraju tokom vožnje.

Takve usluge možete da dobijete i u Crnoj Gori, baš kao da ste u Frankfurtu, Parizu ili Cirihu, kaže Darko Bulatović, menadžer u firmi “Idealcar”, koja u svojoj ponudi ima i transfere.

Dok se vozimo luksuznom novom Mercedesovom V-klasom, u kojoj putovanje predstavlja pravi odmor, Bulatović kaže da su u ovoj sferi prevoza klijenti često vrlo zahtjevni, pa usluga mora da bude vrhunska.

„Ono što nas izdvaja na tržištu je prije svega tim profesionalnih vozača sa velikim iskustvom. To je izuzetno bitan faktor, koji garantuje bezbjednost vožnje, ali i čini da se putnici prijatno osjećaju“, kaže Bulatović.

„Pored toga, u našoj floti se nalaze potpuno nova vozila, a u zavisnosti od potreba putnika, oni mogu da biraju od golfa 7, VW Pasata, preko Mercedesa E-klase do najluksuznije S-klase. Ako je u pitanju grupa, na raspolaganju je kombi Reno Trafik, kao i luksuznija varijanta u vidu V-klase“, kaže Bulatović.

„Idealkar” nudi uslugu transfera ne samo po Crnoj Gori, već i po regionu i Evropi.

Raspon cijena je dosta širok, i on zavisi od destinacije, ali i od vozila koje izaberete. Na primjer, transfer od aerodroma Podgorica do Budve luksuznim mercedesom S-klasa staje 80 eura, dok V-klasa u kojoj može da se vozi sedam osoba staje 100 eura za istu destinaciju.

Galerija

Bonus video: