Top model Mercedes V-klase stigao u salon u Podgorici

Vrhunski opremljena specijalna serija Edition 1 svim putnicima i vozaču garantuje osjećaj visokog luksuza.
151 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 10.07.2014. 08:25h

Prvi primjerak Mercedes V-klase, V250 BlueTEC Edition 1, stigao je u salon crnogorskog zastupnika vozila ovog njemačkog brenda.Radi se o vrhunski opremljenom kombiju specijalne serije Edition 1, koja svim putnicima i vozaču garantuje osjećaj visokog luksuza.Enterijer ove S-klase među kombijima presvučen je Nappa braon kožom. Kabina ima šest sjedišta od kojih su četiri u zadnjem dijelu okrenuta jedna prema drugima.

Sicevi vozača i suvozača su ventilirani, a putnici i naprijed i pozadi mogu da računaju na visoki komfor zahvaljujući sopstvenoj kontroli klime, a muzički ugođaj obezbjeđuje vrhunski muzički sistem Burmester Surround.

Vrata prtljažnika se mogu otvorti na dva načina. U slučaj u da se nalazi na uskom parkingu, vozač može da iskoristi zasebno otvaranje zadnjeg stakla da smjesti neke manje stvari, a može da otvori i kompletna vrata radi ubacivanja većih kofera. Vrata prtljažnika, kao i dvoje bočnih kliznih vrata, otvaraju se i zatvaraju elektronskim putem.

Zapravo, lista opreme kod ovog modela je toliko dugačka da su prodavci u Mercedesovom salonu morali da upotrijebe šest listova papira A4 formata da nam odštampaju kompletnu ponudu. V250 BlueTEC Edition 1 pokreće 4-cilindarski dizel motor od 190 KS, uparen sa automatskim mjenjačem 7G TRONIC PLUS.

Galerija

Bonus video: