Vlasnici Dačija se družili u Kučima

Vozači Dačija automobila su sa porodicom i prijateljima uživali u čistom vazduhu, hrani, piću i muzici na 1.400 m nadmorske visine.
179 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.06.2014. 08:35h

Veliki broj vlasnika vozila Dačija u Crnoj Gori juče su se okupili i družili u prelijepom ambijentu na 1.400 m nadmorske visine, u Koritima kučkim.

Okupljanje je organizovala kompanija Alliance, ovlašćeni zastupnik za Dačiju u Crnoj Gori, a vozači Dačija automobila su sa porodicom i prijateljima uživali u čistom vazduhu, hrani, piću i muzici, u restoranu Stara kuća.

“Hvala svima vama što ste nam ukazali povjerenje i kupili vozila kod nas, a mi vas nijesmo zaboravili. Nijesmo tu samo da uzmemo pare i da zaboravimo na vas. Upravo iz tog razloga smo danas ovdje, da se malo družimo i zabavimo”, kazao je Ratko Pavićević, vlasnik i izvršni direktor kompanije “Alliance”.

“Uživajte u ovom prelijepom mjestu, prelijepim objektima ovog restorana, gdje možete sebi da organizujete divan vikend sa porodicom i obiđete Rikavačko jezero koje je u blizini”, nastavio je Pavićević uz opasku da se prisutni ne čude što toliko hvali Kuče, jer je i on sam iz Kuča.

“Želim da vam bude ugodno, poslužite se bez ustručavanja i napominjem - da bi dobili kafu iz ovog automata nije potrebno da ubacite novčić, samo pritisnite dugme i ona će izaći”, našalio se Pavićević, što je bio signal za opuštanje i nastavak zabave.

Nakon toga, na specijalnom terenskom poligonu zainetersovani su mogli da se uvjere u sposobnosti Dačijinog terenca daster.

Mnogi su iskoristili priliku i da sami budu u automobilu koji je savladavao prepreke.

Galerija

Bonus video: