Pežoov kombi Bokser atraktivniji i funkcionalniji

Obnovljeni Bokser je dobio masku i farove hečbeka 308, a izbor varijacija je ogroman.
134 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 25.04.2014. 16:09h

Pežo je predstavio obnovljenu verziju kombija Bokser (Boxer), koji je spolja dobio moderniji izgled zahvaljujući maski i farovima sličnim modelu 308.

Unutrašnjost kabine krasi nova komandna tabla i kvalitetnije presvlake.Osim atraktivnog stila, kupci na raspolaganju imaju i snažne motore: tri verzije 2.2 HDI agregata i 3.0 HDI 180. Stop-start tehnologija je dostupna uz 2.2 HDI od 130 KS.

Pežo takođe tvrdi da Bokser ima jednu od najširih ponuda kad je u pitanju nosivost, a ovaj kombi može da se dobije u varijanti koja može da preveze 3 tone, 3,3 t, 3,5 i 4 tone. U ponudi su tri međuosovinska razmaka, četiri dužinske verzije i tri visinske.

Utovarni sanduk je širok 1,87m, a između točkova je razmak 1,42 m. Utovarni prag koji varira između 493 i 602 mm može da se spusti za dodatnih 60 do 70 mm radi lakšeg pristupa.Kočnice, amortizeri i struktura karoserije su dorađeni da budu jači i da se smanji nivo buke, a klizna bočna vrata su opremljena novim mehanizmom.

Osim uređaja ABS i ESP koji su dio serijske opreme, na raspolaganju su sistemi Load Adaptive Control, upozorenje o napuštanju trake, sistem nadgledanja pritiska u gumama, kontrola trakcije, tempomat, zadnji parking senzori, kamera za vožnju unazad...

Galerija

Bonus video: