Dvodnevni seminar za crnogorske automehaničare

Specijalisti iz kompanija Bosch, Sachs i Saleri su proteklog vikenda držali teorijska predavanja i praktične vježbe za stotinak automehaničara iz čitave Crne Gore.
119 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.04.2014. 08:58h

Tokom proteklog vikenda kompanija Castellana je bila domaćin dvodnevnih seminara, na kojima su specijalisti iz tri oblasti održali teorijska predavanja i praktične vježbe za stotinak mehaničara iz čitave Crne Gore.

Domaći majstori su se usavršavali iz oblasti elektronike i dijagnostike zahvaljujući obuci specijalista iz kompanije Bosch, trening iz područja kvačila i amortizera su držali stručnjaci ZF Sachs-a, a mogućnosti ugradnje i najnovija dostignuća na polju vodenih pumpi su prezentovali eksperti kompanije Saleri.

“Odziv crnogorskih mehaničara je više nego dobar. Prvog dana je predavanjima prisustvovalo 60 majstora, dok im se drugog dana tokom parktičnih vježbi pridružilo još njih tridesetak”, kazao nam je Marko Zečević, marketing menadžer kompanije Castellana, koja je inače ovlašćeni zastupnik i distributer proizvoda Bosch, ZF Sachs i Saleri za područje Crne Gore.

Galerija

Bonus video: