OZ felge zvanično u Crnoj Gori

Proizvodi najvećeg svjetskog imena u proizvodnji aluminijumskih naplataka dostupni preko ekskluzivnog distributera “Vujačić Company”.
160 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2014. 12:53h

Kada pomenemo F1, WRC, DTM, INDY CAR, 24 sata LE MANA, onda smo vjerovatno nabrojali sva najvažnija takmičenja u svijetu autosporta. Ime koje ih sve povezuje je OZ -proizvođač naplataka na kojima vozi većina pobjedničkih automobila na najjačim svjetskim takmičenjima, a dokaz za to su 100 pobjeda u F1 trkama i WRC relijima!OZ u svom asortimanu ima felge i za putnička, terenska vozila i motocikle, a od sada će ovi proizvodi biti dostupni vozačima u Crnoj Gori, preko zvaničnog zastupnika, firme “Vujačić Company”.Osim što je oficijelni partner brojnih trkačkih ekipa, među kojima su F1 Scuderia Ferrari, Infiniti Red Bull Racing, Lotus F1, Citroen Abu Dhabi World Rally Team i Audi Sport, kao i proizvođača sportskih vozila Bertone, Pininfarina, AMG, Hartge, Callaway, Schnitzer ili Giugaro, OZ felge se koriste za prvu ugradnju na mnogim automobilima poznatih svjetskih proizvođača i specijalna oprema na najekskluzivnijim svjetskim automobilima. U više proizvodnih linija, zavisno od kompleksnosti završne obrade i korišćenih materijala za izradu, OZ pokriva sve više tržišne segmente: od premijum klase do super premijum ili ekskluzivnih felgi, to jest potpuno personalizovanih naplataka od aluminijuma i magnezijuma koji se rade po narudžbi, na osnovu specijalnih zahtjeva kupaca.

Jedan od brendova koji pripada grupi OZ je MSW. On predstavlja najatraktivniji brend u klasi proizvoda iz visoke srednje klase kvaliteta u Evropi, sa velikim asortimanom proizvoda za putnička i terenska vozila. Još jedna robna marka u vlasništvu OZ-a je SPARCO, koja i sama ima dugu tradiciju u motorsportu. Radi se o jedinstvenim proizvodima za entuzijaste sa specifičnim ukusom, koji žele da njihov auto izgleda baš kao da je upravo sišao sa reli staze.“Na lageru već imamo veliki broj poznatih OZ modela, a poseban akcenat stavljamo na MSW proizvode, od kojih u ponudi imamo aplikacije za najveći broj vozila koja se voze u Crnoj Gori. SPARCO će se za sada raditi samo po narudžbi, kao i dio specijalnih OZ proizvoda koji se konfigurišu u skladu sa zahtjevima kupaca”, ističu u firmi “Vujačić Company”.“Proizvodi MSW su cijenom pristupačni za naše tržište, a imaju besprekornu završnu obradu i jedinstvenu tehnologiju proizvodnje koja se koristi u OZ fabrikama. Takođe, MSW proizvodi su dizajnirani u saradnji sa najpoznatijim svjetskim dizajnerskim kućama”, kaže Aleksandar Vujačić, direktor “Vujačić Company”.Inače, preko domaćeg distributera je moguće naručiti svaki proizvod koji OZ ima u svom proizvodnom asortimanu, a trenutni lager proizvoda je moguće pogledati na njihovom sajtu ili se informisati preko telefona ili elektronskom poštom.

Galerija

Bonus video: