Kimko i Pjađo sezonu dočekali sa punim lagerom

Ljubitelji Pjađa treba da znaju da kupovinom motocikla van zvanične mreže neće moći da ostvare pravo na garanciju.
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.03.2014. 09:33h

"Ove godine motociklistička sezona je počela znatno ranije nego inače, pa smo imali najbolji februar otkad smo prije 8 godina počeli da radimo", kaže Vladan Peričić, direktor firme "Magnus Moto”, ovlašćenog zastupnika brendova Kimko i Pjađo za crnogorsko tržište.

On priznaje da je osnovni razlog za povećanu aktivnost i interesovanje ljubitelja motocikala više nego pogodne vremenske prilike, ali ističe i da su se dobro spremili za sezonu.

“Svi motocikli su stigli još prošlog mjeseca, pa nikad nijesmo bili tako spremni kao za ovu sezonu. Prve lijepe dane smo dočekali sa punim lagerom, u kome su i najnoviji modeli poput Kimkovog iksajtinga 400 i novog K-XCT 300, a što se tiče Pjađa, tu su beverli 350 i X10, jedna od najatraktivnijih krstarica među maksi skuterima.”

Peričić upozorava ljubitelje modela Pjađo grupacije na to da kupovinom motocikla van zvanične mreže, neće moći da ostvare pravo na garanciju.

"Napominjemo da smo mi jedini ovlašćeni za distribuciju Pjađo motocikala, a proizvođač nam je odobrio da ne moramo da uvažimo garanciju na proizvode kupljene van zvanične mreže".

Tako kupac nekog beverlija sa “divljeg” tržišta može u startu da prođe sa uštedom od 50 ili najviše 100 eura, ali zato u slučaju bilo kakvog kvara koji nastane u roku od dvije godine ne može da računa na podršku proizvođača.

"Oni koji su mu ga prodali ostvare zaradu i kasnije ne poznaju kupca”, kaže Peričić.

Galerija

Bonus video: