MAKSIMALNO BEZBJEDAN

Suzuki SX4 S-kros osvojio pet Euro NCAP zvjezdica

Suzuki SX4 S-kros je jedan od najbezbjednijih automobila na tržištu, pokazuju rezultati testiranja koje je sprovela nezavisna organizacija Euro NCAP.
129 pregleda 0 komentar(a)
Suzuki S-kros, Foto: Euro NCAP
Suzuki S-kros, Foto: Euro NCAP
Ažurirano: 20.02.2019. 07:42h
Suzuki SX4 S-Cross je jedan od najbezbjednijih automobila na tržištu, prema rezultatima testiranja koje je sprovela organizacija Euro NCAP.
Novi japanski krosover je maksimalnih pet zvjezdica zaslužio natprosječnim ocjenama u svim kategorijama. 
SX4 S-Cross je posebno dobar rezultat ostvario u oblasti zaštite pješaka, zabilježivši najviše bodova od svih vozila koja su ispitivana po novoj metodologiji koja je na snagu stupila ove godine. 
U kategoriji zaštite odraslih putnika SX4 S-Cross je ocijenjen sa 92 odsto uspješnosti, kad je u pitanju zaštita djece rezultat je visokih 80 odsto, a opremljenost bezbjednosnim uređajima je ocijenjena sa 81 odsto.

Novi japanski krosover je maksimalnih pet zvjezdica zaslužio natprosječnim ocjenama u svim kategorijama. 

SX4 S-kros je posebno dobar rezultat ostvario u oblasti zaštite pješaka, zabilježivši najviše bodova od svih vozila koja su ispitivana po novoj metodologiji koja je na snagu stupila ove godine. 

U kategoriji zaštite odraslih putnika SX4 S-kros je ocijenjen sa 92 odsto uspješnosti, kad je u pitanju zaštita djece rezultat je visokih 80 odsto, a opremljenost bezbjednosnim uređajima je ocijenjena sa 81 odsto.