"Motorrad abenteuer" o Crnoj Gori: Jedinstvena atrakcija za motocikliste

Magazin „Motorrad abenteuer“ izlazi u tiražu od preko 70.000 primjeraka i odličan je vodič brojnim ljubiteljima turizma na dva točka u Njemačkoj
85 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 02.03.2013. 09:04h

Nakon što je motorom obišao Crnu Goru, Ralf Sobec je u njemačkom magazinu „Motorrad abenteuer“ napisao članak „Crne planine“ u kojima je opisao ljepote naše zemlje, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO). Tekst je izašao u izdanju za mart i april ovog magazina, posvećenog motociklizmu i avanturama, a predstavlja, kako tvrde u NTO, preporuku potencijalnim turistima iz ove ciljne grupe.

"U Njemačkoj, u kojoj je Crna Gora do skoro bila prepoznata isključivo kao kupališna destinacija sa ponudom „sunca, mora i pijeska“, primjetan je sve veći interes za posebne segmente ponude koji privlače ciljne grupe kao što su ljubitelji istraživanja, raznorodnih aktivnosti u prirodi i avanturističkih tura“, ističu iz NTO.

Oni su objasnili da za pobornike motociklizma iz cijelog svijeta put od Plužina do Žabljaka preko Trse predstavlja jedinstvenu atrakciju.

Sobetz je, kako se navodi u članku, otkrio jedinstvenu prirodu i planinske staze, a tekst obiluje opisima prirodnih ljepota Crne Gore, od snijegom pokrivenih vrhova planina do rijeka i jezera. „Autor dokumentuje svoje putovanje kroz Crnu Goru, koje je započeo na Žabljaku, a nastavio kroz kanjone Tare, Pive i Sušice“, navodi se u saopštenju NTO.

Magazin „Motorrad abenteuer“ izlazi u tiražu od preko 70.000 primjeraka i odličan je vodič brojnim ljubiteljima turizma na dva točka u Njemačkoj.

Galerija

Bonus video: