Vozila sestrića u gepeku da ne skvasi sjedišta

Dok se sve to dešavalo, u automobilu su se nalazile još tri osobe, dječakova baba, njegova 14- godišnja sestra i još jedno dijete
4 komentar(a)
Ažurirano: 25.09.2012. 23:19h

Svakodnevno srećemo ljude koji imaju opsesivan odnos prema svom automobilu. Često to bude simpatično i predmet dobronamjerne šale, ali ovaj ekstreman slučaj koji se dogodio u SAD je zaista nevjerovatan.

Jedna žena iz Minesote će se uskoro naći pred sudom jer je svog 11- godišnjeg sestrića natjerala da se vozi u gepeku. Dječak se prethodno zabavljao u akva- parku i bio je mokar do gole kože.

Slučaj su policiji prijavili očevidci koji su se zadesili na parkingu kada je dječak ulazio u gepek Lexusa.

Saobraćajci su na putu do kuće zaustavili ovu primjernu 38- godišnju tetku i na pitanje policije zašto je dječak u gepeku, ona je odgovorila da ga je natjerala da uđe u prtljažnik, kako ne bi skvasio kožna sjedišta.

Dok se sve to dešavalo, u automobilu su se nalazile još tri osobe, dječakova baba, njegova 14- godišnja sestra i još jedno dijete.

Prema rečima njegove babe, uprkos činjenici da joj se nije dopao postupak svoje kćerke, nije željela da se svađa sa njom oko toga.

Suzan Mekarti sada očekuje suđenje, a ukoliko bude proglašena krivom, očekuje je godinu dana zatvora i novčana kazna od 3. 000 dolara (nešto preko 2.300 eura).

Bonus video: