Paris Hilton "ostala u kvaru" sa svojim Lexusom

Problem je ubrzo riješen, a japanska kompanija je izgleda u liku mlade starlete, koja vrlo često vozi svog bijelog LFA, dobio sjajnog promotera i besplatnu reklamu
3 komentar(a)
Ažurirano: 27.08.2012. 21:52h

Paris Hilton je zaista vrlo bogata osoba, čim ima novca i za automobi kakav je Lexus LFA. Njen ljubimac ju je, prema pisanju portala autoevolution, nedavno ostavio na putu nakon što se po njenim riječima bez ikakvog razloga, pokvario u centru Beveli Hilsa.

Unuka Konrada Hiltona i nasljednica Hiltons Hotels imperije odmah je pozvala dežurnu službu za pomoć vozačima koja je utvrdila da je nemarna Paris ostavila upaljene farove i ispraznila akumulator, pa veliki V10 motor nije mogao startovati.

Problem je ubrzo riješen, a Lexus je izgleda u liku mlade starlete, koja vrlo često vozi svog bijelog LFA, dobio sjajnog promotera i besplatnu reklamu.

To je bez sumnje još jedna potvrda da su, uprkos brojnim nevjernim Tomama, Lexus i Toyota uspjeli napraviti svoj prvi, pravi superautomobil, koji je prihvaćen od strane svjetskog džet- seta kao ravnopravan automobil evropskoj konkurenciji.

Bonus video: