Nissan prikazao novi Pathfinder na Facebooku

Nova generacija ovog kvalitetnog automobila, za razliku od svog "kockastog" off- road prethodnika, uglađenija i usmjerena direktno na savremeni SUV segment
66 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.08.2012. 03:51h

Izgled serijske verzije četvrte generacije modela Pathfinder, Nissan je otkrio posredstvom fotografija objavljenih na mreži Facebook. Moćna socijalna mreža sigurno će pomoći japanskom proizvođaču, da javnost što boljed informiše o novoj generaciji SUV modela, čija prodaja na sjevernoameričkom tržištu počinje krajem godine.

Novi Pathfinder je luksuzniji, prostraniji i fleksibilniji. Prema riječima potpredsednika sjevernoameričkog predstavništva brenda Nissan, Ala Kastignetija, porodice u velikim SUV automobilima provode sve više vremena, kako tokom radne nedelje, tako i tokom vikenda.

Zato će novi Pathfinder imati značajno manju potrošnju goriva u odnosu na aktuelnu generaciju (za četvrtinu manje goriva!).

Reklo bi se da je nova generacija ovog kvalitetnog automobila, za razliku od svog "kockastog" off- road prethodnika, uglađenija i usmjerena direktno na savremeni SUV segment.

Bonus video: