Džastin Biber izigrava Betmena u svom novom Batmobilu

Auto ima za vlasnika najveću svjetsku tinejdžersku zvijezdu, pa se na njemu i u njemu nalaze brojni JB logotipi, a za muzički doživljaj zadušen je vrhunski audio sistem
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.02.2012. 07:58h

Džastin Biber je zaista jedan jako sretan mladić. Osim toga što se njegov lik smiješi sa zidova soba hiljada tinejdžerki širom svijeta, on troši i milione svojih, lako zarađenih, dolara na egzotične automobile.

Jedan od takvih je i Cadillac CTS- V Coupe, koji je nakon tretmana kod čuvenog tjunera West Coast Custom preimenovan i dobio suptilno ime, Batmobile.

Ono što je u početku bilo crveni CTS- V Coupe, prema pisanju britanskog Top Speeda, na kraju se pretvorilo u mat- crni automobil iz stripa, kome samo još fali da poleti.

Obzirom da Betmobile ima za vlasnika najveću svjetsku tinejdžersku zvijezdu, na njegovoj spoljašnosti i u unutrašnjosti nalaze se brojni JB logotipi, a za muzički doživljaj zadušen je vrhunski audio sistem.

Rajan Fredlinghaus, predsjednik kompanije West Coast Custom, nakon obavljenog posla nije krio oduševljenje Batmobileom.

"Ne dolazi svaki dan u moju "radnju" najuticajnija i najmoćnija teen senzacija na svijetu. Zajedno smo uspjeli stvoriti nešto što Džastin do sada nije imao, najluđi GTS- V na planeti. Rezultat je čak premašio i Džastinova očekivanja", rekao je vlasnik ove čuvene američke tjuning kuće.

Bonus video: