Will. i. am. i Chrysler lansiraju IAMAUTO

Auto će imati izuzetan Beats by Dr. Dre zvučni sistem, a odlikovaće se i najvišim standardima po pitanju bezbjednosti i emisija štetnih gasova. Biće dostupan isključivo u bijeloj boji
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.01.2012. 08:07h

Osim što razvija sopstvene internet kompanije i radi kao "direktor za kreativnu inovaciju" (Director of Creative Innovation) u mega- korporaciji Intel, koja je odgovorna za procesore i čipove u oko 80% današnjih računara, frontmen Black Eyed Peas je, kako saznaje portal popcrush. com, riješio da "napadne" i industriju automobila.

U emisiji The Tonight Show koju vodi poznati Jay Leno, will.i.am je najavio novi model automobila. U pitanju je I. AM. AUTO, razvijen u saradnji sa kompanijom Chrysler, koji će imati ugrađen izuzetan Beats by Dr. Dre zvučni sistem, a ovaj automobil odlikuje i to što će biti urađen po najvišim standardima po pitanju bezbjednosti i emisija štetnih gasova, kao i to što će biti dostupan isključivo u bijeloj boji.

Muzičar i biznismen o ovome u emisiji kaže:

"Ja sam na neki način potpuno zaluđen tehnologijom. Investirao sam svoj novac u izgradnju sasvim novog modela automobila, jer želim da dovedem nove poslove u geto iz kojeg sam i došao. Kao što sam svojevremeno investirao u to da se napravi prvi demo snimak Black Eyed Peas, tako sada investiram da pokrenem proizvodnju automobila u svom starom kraju."

U toku godine se očekuje i lansiranje njegovog novog albuma "#willpower", o kojem se više detalja očekuje uskoro.

Bonus video: