Fudbaleri Juventusa se "ponovili" novim džipovima

Partnerstvo dva giganta očigledno je na obostrano zadovoljstvo i svima se isplati, a po licima fudbalera sa fotografije reklo bi se da su i oni jako zadovoljni svojim novim vozilima
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.11.2011. 21:55h

Chrysler je udružio snage sa najpopularnijim fudbalskim klubom na Apeninima u najnovijoj marketinškoj akciji promocije modela Jeep Grand Cherokee.

Kao rezultat težnji za unapređenjem prodaje, ubuduće će fudbaleri Juventusa i njihov trener Antonio Conte voziti ovaj automobil i biti promoteri ovog brenda.

Partnerstvo dva giganta, očigledno je na obostrano zadovoljstvo i svima se isplati, a po licima fudbalera sa fotografije reklo bi se da su i oni jako zadovoljni svojim novim vozilima.

"Put do uspjeha je dug i strm, ali je mnogo lakši u novom Grand Cherokeeu, obzirom na njegove terenske sposobnosti", kazao je Conte tokom ceremonije primopredaje automobila, a prenosi zvanični sajt ovog trofejnog italijanskog fudbalskog kluba.

Fiat je jako blizak Juventusu zahvaljujući porodici Agneli, koja kontroliše ovu kompaniju, a koja je još od 1923. godine uključena u upravljačke strukture kluba.

Bonus video: