Sajam u Budvi: Najbolji automobili i najljepše hostese

Hjundai i40, novi korejski predstavnik u D segmentu, od strane novinarskog žirija proglašen za “Automobil sajma”.
186 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.10.2011. 18:19h

Na sajmu automobila koji se ovih dana održava u Budvi nastupa dosta zastupnika svjetskih auto brendova koji su znatiželjnim posjetiocima omogućili da se upoznaju sa najnovijim modelima, a potencijalnim kupcima solidne popuste. Prisustvo lizing kompanija, banaka i osiguravajućih društava kupcima omogućavaju da u rekordno kratkom roku dođu do automobila.Među njima se posebno ističu novi mercedes B-klasa, tojota jaris i hjundai i40. Upravo je novi korejski predstavnik u D segmentu, i40, od strane novinarskog žirija proglašen za “Automobil sajma”.

U kategoriji najatraktivniji model žiri je za pobjednika proglasio Suzuki kizaši sport, a najekskluzivniji model je Mercedes CL63 AMG. Nagradu za “Ekološko vozilo” dobio je leksus CT200h, a za SUV vozilo sajma je proglašen sangjong korando. Gradski auto sajma je ševrolet spark, a supersportski automobil je nisan 370Z.

Mis sajma je Kristina Kaluđerović Po odluci žirija, Mis sajma je Kristina Kaluđerović, inženjer menadžmenta iz Budve, sa štanda firme “Hyundai Montenegro”.Za Mis elegancije je proglašena Sanja Sjekloća sa izložbenog prostora Efel Motorsa.Danijela Gligorovska, koju posjetioci mogu da vide pored Mercedesa B klase je Mis šarma, a Anja Mandić sa štanda Uniqa osiguranja je Mis fotogeničnosti.

TV Vijesti, Saša Palibrk

Bonus video: