Restilizovani pežo 308 - za vozače sa jakim karakterom

Nova restilizovana varijanta porodičnog hečbeka dodatno usavršava postojeće prednosti i razvija nove, prvenstveno u pogledu ekološke efikasnosti i kvaliteta.
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.06.2011. 11:58h

Kvalitetan, udoban, a prije svega siguran auto, je želja većine vozača. Pežo u svojoj ponudi ima pravi odgovor na sve ove zahtjeve.

Na osnovu izuzetno dobrih rezultata modela 308, nedavno je stigla i nova restilizovana varijanta francuskog porodičnog hečbeka koja dodatno usavršava postojeće prednosti i razvija nove, prvenstveno u pogledu ekološke efikasnosti i kvaliteta.

Spoljašnjost novog Pežoovog ljepotana je “mačkastija” nego ikad, a prepoznatljiva pojava je dodatno ojačana novim izgledom branika i maske, restilizovanim farovima i novim LED svjetlima.

Već na prvi pogled, dnevna LED svjetla, novoosmišljene linije kljuna i plutajuće haube doprinose elegantnom i moćnom stilu pežoa 308. Stilska oprema, kao što su mat hromirani detalji, pojačava njegovu prirodnu eleganciju. Dinamičan izgled prednjeg dijela se proteže na bočne strane vozila kroz dobro stilski oslikane linije, a novi aluminijumski točkovi ostavljaju utisak dijamantskog sjaja.

I ono na šta su vozači Pežoa već navikli, bezbjednost putnika je na najvišem nivou. Pežo 308 je otporan i na najjače udare, zahvaljujući izuzetno dobro konstruisanim zonama gužvanja šasije, koje sprečavaju da se udar u većoj mjeri prenese na kabinu. Čelik i višeslojna ojačanja putničke ćelije garantuju izuzetno visoku bezbjednost putnika, a ne povećavaju težinu automobila.

Inače, prvobitni 308 je Ginisov rekorder po najmanjoj potrošnji goriva, a restilizovani model ima dobre predispozicije da obori i ovaj rekord. Novi 308 ima savremeni opcioni stop/start sistem motora koji smanjuje potrošnju goriva i emisiju štetnih gasova. U opcione elemente spadaju i stakleni panoramski krov, automatska dvozonska klima, GPS navigacija i novi JBL audio-sistem.

U okviru kampanje “Pokaži karakter” pežo 308 1.4 E sa benzinskim motorom snage 98 konja je za kupce u Crnoj Gori dostupan po cijeni od 12.990 eura uz prilično bogatu opremu i trenutnu isporuku uz tri godine garancije i tri godine besplatne pomoći na putu.

U okviru ovog paketa opreme dobijaju se klima-uređaj, vazdušni jastuci za vozača i suvozača, bočni vazdušni jastuci, sistemi podrške kočenju ABS, REF i AFU, putni računar, radio CD MP3 i električni podizači prednjih stakala.

Bonus video: