Sebastjan Fetel vozi infiniti

Infiniti je potpisao ugovor o sponzorisanju šampionskog tima u Formuli 1, Red Bula, u neredne dvije sezone, a prema tom dogovoru, prvi vozač ekipe će morati da koristi model FX50.
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.03.2011. 10:10h

Infiniti je napravio odlučujući korak ka velikoserijskoj prodaji tako što je potpisao ugovor o sponzorisanju šampionskog tima u Formuli 1 – ekipe Red Bula u neredne dvije sezone.

Nisanov luksuzni brend planira dva nova modela – jedan auto veličine golfa sa pogonom na prednje točkove zasnovanog na novoj generaciji nisan kaškaija i verziju električnog vozila lif sa četvoro vrata – i u cilju pripreme tržišta za njih želi da obrati ljudima širom svijeta pažnju na ime Infiniti.

Infinitijev logo će se u naredne dvije sezone moći vidjeti na bolidima Red Bula, a prvi “plod” ove saradnje je pojavljivanje aktuelnog F1 šampiona Sebastijana Fetela na štandu Infinitija koje je izazvalo veliku pažnju novinara. Sa njim je na izložbenom prostoru japanskog brenda bio i šef tima Kristijan Horner.

“Proširili smo Infiniti širom svijeta, sada želimo rast”, rekli su nam predstavnici kompanije.

U okviru dogovora, Sebastijan Fetel če voziti SUV model FX50, a Infinitijeva vozila će postati Red Bulova flota za potrebe prevoza.

Bonus video: