Suzuki kizaši stigao na naše tržište

Kizaši izgleda vrlo agresivno, a pokreće ga 2,4-litarski benzinski motor od 178 KS koji obezbjeđuje vrlo ubjedljive performanse.
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.02.2011. 07:29h

Suzukijeva limuzina kizaši je stigla na naše tržište.

Ovaj automobil kupci u Crnoj Gori mogu nabaviti preko zastupnika Suzukija, firme Prokom.

Kizaši izgleda vrlo agresivno, a to je potkrijepljeno i pogonskom snagom.

Pokreće ga 2,4-litarski benzinski motor od 178 KS koji prema podacima proizvođača ima prosječnu potrošnju od 7,9 litara, u verziji sa manuelnim šestostepenim mjenjačem i pogonom samo na dva točka (inače se radi i 4x4 varijanta sa automatskim mjenjačem). Od 0 do 100 km/h on ubrzava za 7,8 sekundi, a maksimalna brzina je 215 km/h.

Auto se nudi samo sa jednim paketom opreme Sport, koji je dovoljno bogat da zadovolji i najprobirljivije. On sadrži kompletan električni paket, automatsku dvozonsku klimu, pokretanje motora bez ključa, MP3 CD radio sa USB priključkom, Bluetooth, kožna sjedišta, ksenosnke farove, sportske spojlere sportsko vješanje, krovni otvor, gume 235/45 R18 na sportskim aluminijumskim točkovima i gomilu sistema aktivne i pasivne bezbjednosti.

Sa ovako snažnim motorom, bogatom opremom i cijenom od 23.990 eura koliko košta model sa pogonom na prednje točkove, kizaši će se nametnuti kao odličan izbor za one koji žele sportsku limuzinu kojom će plijeniti poglede i uživati u dobrim ubrzanjima.

Bonus video: