Članovi udruženja „Klub 4x4 Justinijana Prima“: Putevi prijateljstva vode do Herceg Novog

Predstavnici privrede i javnog života iz Srbije i Slovenije, okupljeni u klubu, odabrali su Herceg Novi za jednu od destinacija karavana „Putevima prijateljstva“, saopšteno je iz lokalne uprave
518 pregleda 0 komentar(a)
Članovi udruženja „Klub 4x4 Justinijana Prima“, Foto: Opstina Herceg Novi
Članovi udruženja „Klub 4x4 Justinijana Prima“, Foto: Opstina Herceg Novi

Čelnici Opštine Herceg Novi ugostili su danas članove udruženja ljubitelja terenskih vozila „Klub 4x4 Justinijana Prima“.

Predstavnici privrede i javnog života iz Srbije i Slovenije, okupljeni u klubu, odabrali su Herceg Novi za jednu od destinacija karavana „Putevima prijateljstva“, saopšteno je iz lokalne uprave.

Gostima su dobrodošlicu poželjeli i potpredsjednik Miloš Konjević sa saradnicima, kao i konzul Republike Srbije u Herceg Novom Zoran Dojčinović.

„Drago nam je što se Herceg Novi našao na vašem putu prijateljstva“, kazao je predsjednik Opštine Stevan Katić.

On je goste upoznao sa aktuelnim dešavanjima, razvojem grada i unapređenjem turističke ponude, dodajući da je nakon prijema zakazan obilazak znamenitosti, tokom kojeg će se i sami uvjeriti koliko toga Herceg Novi nudi posjetiocima.

U ime udruženja ljubitelja terenskih vozila „Klub 4x4 Justinijana prima“ predstavnicima Opštine se zahvalio Goran Jović, direktor Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga Privredne komore Srbije.

On je kazao da su ideju da posjete Herceg Novi predložili članovi iz pobratimskog Malog Zvornika, te istakao da su među gostima predsjednici opština Mali Zvornik, Bela Palanka, Trgovište i potpredsjednik opštine Lebane.

„Udruženje je nastalo iz zadovoljstva, a potom je postalo sjajna osnova za kontakte između privrednika“, rekao je Jović.

Dodao je da i sama Privredna komora Srbije podržava rad kluba na povezivanju i prezentovanju mogućnosti, te da se nada da će u Herceg Novom ostvariti značajna poznanstva koja mogu biti uvod u dalju saradnju.

Među članovima kluba koji su prisustvovali prijemu su predstavnici privrede i javnog javnog života iz više gradova Srbije – Niš, Leskovac, Mali Zvornik, Bela Palanka, Lebane, Trgovište, a prvi put su se karavanu pridružili i članovi iz Slovenije, tačnije grada Krškon avedeno je u saopštenju.

Bonus video: