"Vujačić Company" ekskluzivni distributer Toyo guma

Trenutno su na našem tržištu dostupni pneumatici za putnička i SUV vozila, a iz “Vujačić Company” najavljuju da će na ljeto imati kompletan asortiman ljetnjih guma za sve segmente vozila

11343 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

“Vujačić Company” je za predstojeću zimsku sezonu za kupce u Crnoj Gori obezbijedio Toyo zimske pneumatike najpopularnijih dimenzija .

Kompanija “Vujačić Company” nedavno je postala ekskluzivni distributer za “Toyo Tires Europe”.

Toyo je japanski premijum brend pneumatika sa najboljim cijenama u premijum segmentu.

“Vujačić Company” je za predstojeću zimsku sezonu za kupce u Crnoj Gori obezbijedio zimske gume najpopularnijih dimenzija.

Trenutno su na našem tržištu dostupni pneumatici za putnička i SUV vozila, a iz “Vujačić Company” najavljuju da će na ljeto imati kompletan asortiman ljetnjih guma za sve segmente vozila.

Prodaja u Evropi počela je još 1975, a evropski ogranak kompanije, “Toyo Tires Europe” osnovan je 2005. Nova korporativna struktura omogućila je razvoj snažnije , bolje koordinisane prodaje i marketinške strategije na Starom kontinentu, a istovremeno je pojačana sinergija sa matičnom kompanijom u Japanu.

Toyo je danas jedan od vodećih proizvođača pneumatika na svijetu sa predstavništvima i agenturama u preko 120 zemalja širom svijeta.

Toyo je prošle godine predstavio svoj novi vizuelni identitet u kome dominira plava boja. Plavi plamen je topliji i tiši od crvenog, a plava boja predstavlja izazov, avanturu i strast koja tajno tinja u svima nama. Zato je novi slogan kompanije Toyo “Ignite your Blue” ( Zapali svoju plavu ), kao i “Open Roads Await” ( Otvoreni put te čeka ).

Toyo “putevi ka slobodi” za vozače u Crnoj Gori počinju u “Vujačić Company”.