Vujačić Company, 50 godina u djelatnosti!

Povodom 50 godina od početka rada, svim kupcima u Aprilu odobravamo dodatne popuste i poklone kod kupovine guma i felni u našim maloprodajama

32524 pregleda 80 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Vujačić Company
Foto: Vujačić Company

Ove godine se navršava 50 godina otkada je naša familija počela sa radom u djelatnosti servisiranja vozila i prodaje auto guma. Povodom 50 godina od početka rada, svim kupcima u Aprilu odobravamo dodatne popuste i poklone kod kupovine guma i felni u našim maloprodajama. https://www.vujacic-company.me/vijesti/cijeli-april-sa-15-popusta/

Vujačić Company PR
foto: Vujačić Company

Danas je Vujačić Company lider u djelatnosti sa 34 zaposlena i dvije prodajno servisne lokacije, za putnička vozila i teretna vozila i mašine. Pružamo cijeli spektar usluga: svih vulkanizerskih usluga za sve vrste vozila i mašina, mehaničarskih za sve vrste automobila, usluge ispravljanja alu i čeličnih felni, usluge centriranja trapa, kao i usluge tehničkog pregleda i registracije vozila.

Vujačić Company PR
foto: Vujačić Company

Naši servisi su opremljeni najmodernijom opremom koja postoji i imamo najiskusniji kadar u zemlji, sposoban da riješi i najkompleksnije probleme.

Vujačić Company PR
foto: Vujačić Company

U našoj maloprodaji se mogu pronaći gume i felne najpoznatijh svjetskih proizvođača za sve vrste vozila i mašina. Takođe, vršimo njihovu distribuciju na cijeloj teritoriji CG. Bavimo se i prodajom auto djelova i opreme za vozila, kao i specijalne off road opreme za 4x4 vozila.

Vujačić Company PR
foto: Vujačić Company

Generalni smo distributer njemačkog Continental-a i njegovih robnih marki: Barum, Uniroyal, General Tire i Semperit. Ekskluzivni smo distributer japanskog Toyo proizvođača guma, kao i premijum kineskog proizvođača Sailun i Maxam. Ekskluzivno distribuiramo na našem tržištu felne najpoznatijeg svjetskog proizvođača OZ racing i njegovih robnih marki Sparco i MSW.

Distribuiramo i off road opremu za 4x4 vozila, najvećeg svjetskog proizvođača ARB i njegove robne marke Old Man Emu, kao i Warn vitla, čelične felne za 4x4 vozila i još puno drugih proizvoda iz off road segmenta. U našem servisu takođe vršimo off road dorade i prepravke 4x4 vozila.

Preko našeg vebsajta www.vujacic-company.me možete online naručiti i platiti gume i felne uz besplatnu isporuku ili montažu, zakazati termin za servis vašeg vozila i registraciju. Takođe, tu možete dobiti i sve potrebne informacije o proizvodima, kao i korisne savjete. Na sajtu se nalazi i pretraživač po vozilu, preko kojeg možete pronaći odgovarajuće gume i felne za vaše vozilo ukoliko nijeste sigurni za dimenziju.

Vujačić Company PR
foto: Vujačić Company

Kod nas možete i registrovati svoj auto, motocikl, kamion ili specijalnu mašinu, pod najpovoljnijim uslovima, na novoj modernoj liniji za tehnički pregled i registraciju vozila.

Vujačić Company PR
foto: Vujačić Company

U okviru naše firme posluje i kafe bar gdje se naši kupci mogu odmoriti i sačekati da im se izvrše usluge u lijepom ambijentu uz uvijek savršenu kafu.

Vujačić Company PR
foto: Vujačić Company

1971. godine je Uroš Vujačić kao mlad preduzetnik otvorio jedan od prvih privatnih vulkanizerskih servisa u Crnoj Gori, sa željom da gradi bolju budućnost za svoju porodicu. Tokom vremena je cijela familija uključena u posao, a firma postavila nove standarde u svojoj djelatnosti.

Vujačić Company PR
foto: Vujačić Company

“Već 50 godina naša familija sa pažnjom pristupa svakom problemu. 50 godina se trudimo da Vi budete zadovoljni. Mi želimo da budemo “najčvršći oslonac za Vaš auto” i narednih 50 godina. “

Boris i Aleksandar Vujačić