ISOMAX aditivirano gorivo

Hifa Oil vodeći privatni distributer nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori danas je zvanično predstavila svoj brend ISOMAX Crnogorskom tržištu

50072 pregleda 0 komentar(a)
Foto: HIFA
Foto: HIFA

Radi se o gorivu vrhunskog kvaliteta kojeg je razvila i patentirala Hifa Oil u saradnji sa četvrtim najvećim proizvođačem nafte u svijetu – francuskim Totalom.

"ISOMAX je kruna našeg rada i pečat kvaliteta. U saradnji sa francuskom naftnom kompanijom Total razvili smo gorivo vrhunske kvalitete i visokih performansi koje će, siguran sam, postati sinonim za kvalitet u Crnoj Gori, kao što je postao u Bosni i Hercegovini. Takođe, želim istaći da iza ovog brenda ne stoji samo ime, već višedecenijsko iskustvo i tim ljudi koji pomjera granice. U Bosni i Hercegovini ISOMAX gorivo posjeduju 53 benzinske pumpe, a mreža partnera kontinuirano raste", riječi su Kenana Ahmetlića izvršnog direktora i člana Uprave Hifa Oil.

ISOMAX je brend aditiviranog goriva kojeg je razvila i patentirala Hifa Oil u saradnji sa francuskim Totalom. ISOMAX predstavlja novu generaciju aditiviranih goriva koje je prilagođeno novim standardima EURO 6 motora. Brend je razvijen tako da se njegovom upotrebom postiže idealan odnos snage i potrošnje, te samim tim produžava radni vijek motora čak i u ekstremnim uslovima kao što su velike hladnoće. U okviru brenda ISOMAX na tržište su plasirana i ulja, maziva za automobile, kao i linija auto – kozmetike i dezinficijenasa.

"ISOMAX se proizvodi u Francuskoj i biće distribuiran na domaćem tržištu kroz maloprodajnu mrežu Hifa Oil-a. Za Hifa Oil ovo predstavlja veliki iskorak, jer paralelno sa razvojem maloprodaje radimo i na razvoju kvaliteta. Kvalitet i sigurnost po kojoj smo prepoznatljivi u veleprodaji, želimo zadržati i u maloprodaji", navodi u saopštenju za medije direktor kompanije Hifa Oil CG - Nemanja Mrdak.

Napominjemo da Hifa Oil CG posjeduje dvije benzinske pumpe u Podgorici, uskoro slijedi otvaranje treće benzinske pumpe u Danilovgradu dok je u planu gradnja još jedne benzinske pumpe u Podgorici do kraja 2021. godine.

Hifa Oil – Energija koja pokreće!