Na starom mjestu u novom ruhu

Euro Petrol benzinska stanica u Danilovgradu, kod kružnog toka, je u okviru procesa modernizacije svoje maloprodajne mreže, rekonstruisana u skladu sa strogim ekološkim i tehničkim standardima.

34635 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Euro Petrol
Foto: Euro Petrol

Na benzinskoj stanici u Danilovgradu je osim proširenja asortimana, značajno obogaćena i hortikultura (posađeno je raznovrsno dekorativno rastinje, palme, maslina) što doprinosi prijatnijem ambijentu. Povod za ozelenjavanje je takođe i predstavljanje novog MaxPower premium aditiviranog goriva, koje karakteriše za 30% manja emisija štetnih materija.

Max Power premium aditivirana goriva, osim što značajno poboljšavaju performanse motora, emituju do 30% manje štetnih materija, čime se osim uštede i značajno čuva životna sredina. Kompanija Euro Petrol je posebno ponosna na ovu činjenicu, imajući u vidu da živimo u vremenu kada je neophodno permanentno buđenje ekološke svijesti. Vjerujemo da ćemo na ovaj način motivisati naše kupce da čuvaju svoju okolinu i pokrenuti ih da zajedno sa nama budu dio ekoloških priča. U narednom periodu ćemo organizovati slične akcije u blizini naših benzinskih stanica u Podgorici. Stvaranje novih zelenih površina, posebno u novoizgrađenim naseljima, od velikog je značaja za društvenu zajednicu i građane.“ – rekao je Miran Gashaj, izvršni direktor kompanije Euro Petrol CG.

U blizini pumpe se nalaze mjesta koja posjećuju mnogi turisti i stanovnici Podgorice, Nikšića i Danilovgrada: manastir Ostrog, manastir Ždrebaonik, ljetnja izletišta: rijeka Zeta, Tunjevo i Spuž, i planinska izletišta: Studeno, Vukotica i Ponikvica.

Euro Petrol benzinska stanica je prva na putu iz Nikšića do Danilovgrada, na 35-om kilometru i predstavlja pravo mjesto za počinak. Osim što povezuje Podgoricu, Danilovgrad i Nikšić, predstavlja vezu između Bosne i Hercegovine na zapadu i Albanije na istoku. Novitet na našoj benzinskoj stanici u Danilovgradu je samouslužni coffee corner sa velikom otvorenom baštom u kojoj se naši posjetioci mogu opustiti uz šolju omiljene Lavazza kafe. U sklopu pumpe je i market sa širokom paletom prehrambenih proizvoda, kao i iz domena autokozmetike, a sve uz stručno i ljubazno osoblje. U skorije vrijeme će na pumpi biti dostupna i velika samouslužna auto-perionica.

„Potrebe i zadovoljstvo naših potrošača su nam na prvom mjestu. Zato smo i istrajali u ovoj za nas značajnoj investiciji, kako bismo potrošačima na našoj pumpi pružili uslugu na najvišem nivou. Dvije godine unazad smo permanentno radili na unapređenju naše pumpe, to jest na totalnom renoviranju vizuelnog izgleda. Izgradnjom novog bulevara pumpa je u potpunosti sačuvana u istim gabaritima i adekvatno uklopljena sa prilaznom saobraćajnom infrastrukturom. Prednosti za vozače su značajne jer nudimo najbolje od eurodizela, benzina i TNG-a zbog čega smo od 2005. godine omiljeni u ovom kraju. Težimo ka evropskim standardima u svim oblastima poslovanja, tako da je i ova benzinska stanica izgrađena u skladu sa njima. Kvalitet bez kompromisa je nešto što definiše našu poslovnu politiku od kako smo osnovali porodični biznis, i mijenjamo se samo na bolje, jer su nam potrebe i želje potrošača prioritet“, navode u ovom preduzeću.

Iz Euro Petrola takođe poručuju da je neminovno je da će udio premium goriva na tržištu rasti tokom vremena, kako zbog „čuvanja vrijednosti vozila“ tako i zbog obaveza koje nameću EU direktive o energetskoj efikasnosti i zaštiti životne sredine.

Pojavom novog MaxPower premium aditiviranog goriva najnovije generacije, u saradnji sa vodećim svjetskim brendom, granica uštede prvi put na crnogorskom tržištu iznosi čak do 5,1%, što predstavlja značajan procenat u ovim ekonomski izazovnim vremenima. Osim toga, aditivi doprinose smanjenju trenja u samom sklopu unutrašnjosti motora, što direktno vodi rasterećenju i optimalnom radu motora.

Formula MaxPower goriva posjeduje Greenclean³® tehnologiju budućnosti koja primjenjuje Mannichove principe hemijske organske reakcije, čime obezbjeđuje najbolju kontrolu naslaga u svojoj klasi.

Paket aditiva sadrži aktivnu komponentu za čišćenje, koja ima zadatak da eliminiše deponovane naslage nečistoća. Na ovaj način, pored obnavljanja i povećanja snage motora, ova komponenta utiče na smanjenje rizika od kvarova i pomaže produženju radnog vijeka motora.

Aktivna antikorozivna komponenta obezbjeđuje potpunu zaštitu od korozije. Konstantnom upotrebom MaxPower premium aditiviranih goriva na metalnim djelovima sklopa motora zaustavlja se širenje korozije.

Vozači koji se odluče na redovnu upotrebu Max Power goriva mogu svoju odluku posmatrati kao dugoročno isplativu investiciju u svoj automobil, a sve to uz maksimalne performanse tokom vožnje I značajnu uštedu.

Kako bismo potrošačima vožnju uz aditivirana goriva učinili još ljepšom, podsjećamo da je u toku akcija „Slađa vožnja uz MaxPower“. Benefite akcije možete iskoristiti točenjem više od 60 € MaxPower goriva na svim Euro Petrol benzinskim stanicama, čime dobijate 2 King sladoleda gratis.

Dobro došli na Euro Petrol benzinske stanice!

Euro Petrol
foto: Euro Petrol