Mini Cooper's

Ukoliko odaberete SPORT režim možete dobiti dodatno ubrzanje i osjetljivost upravljača za energičnu vožnju koja ostavlja bez daha.

18452 pregleda 0 komentar(a)
Foto: BMW VOLI MOTORS
Foto: BMW VOLI MOTORS

Slavna ikona i buntovnik, legendarni MINI Hatch 3 vrata, predstavlja nastavak tradicije raskida sa konvencijama, duge više od 60 godina. Njegova dinamična silueta i zaštitni znak u vidu eliptičnih farova ostavljaju sjajan utisak. Kompaktne dimenzije čine ga savršenim za uske gradske ulice. Opremljen je mnoštvom inovativnih tehnoloških karakteristika i praktičnih detalja. Pametni Connected sistem za zabavu i informisanje sa svojim 8,8-inčnim ekranom osjetljivim na dodir i integracijom aplikacija postavlja standarde. A uzbudljivi novi paketi opreme, boje kao i opcije ličnih prilagođavanja omogućavaju vam da MINI učinite jedinstveno svojim.

BMW VOLI MOTORS
foto: BMW VOLI MOTORS

POTPUNI KARTING DOŽIVLJAJ

Mali zaokretni krug novog MINI sa 3 vrata, kratki prepusti i kompaktna konstrukcija omogućavaju lako manevrisanje uskim ulicama, kao i tokom saobraćajnih gužvi. TWIN Power Turbo motori sa 3 i 4 cilindra daju gotovo momentalno ubrzanje koje vas trenutno pomjera iz mjesta. Ukoliko odaberete SPORT režim možete dobiti dodatno ubrzanje i osjetljivost upravljača za energičnu vožnju koja ostavlja bez daha. Isprobajte prednosti niskog težišta, visokog broja obrtaja kao i osjećaja karting vožnje koji ima vaš MINI i uživajte u maksimalnoj zabavi .

MINI VOLI MOTORS