Emocija (E-)kretanja

MINI Koncept Aceman je samo konceptni automobil, što znači da nije u proizvodnji i nije na prodaju

26995 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Voli Motors
Foto: Voli Motors

MINI Koncept Aceman predstavlja novu eru održivih, povezanih automobila i kombinuje tehnološki napredak, harizmatičnu jednostavnost i uzbuđenje u vožnji.

Naš prvi potpuno električni MINI Crossover SAV spaja se sa prepoznatljivom MINI agilnošću i inovativnim dizajnerskim razmišljanjem, istovremeno pružajući siguran položaj za vožnju. Ovo vozilo demonstrira šta čini MINI: uzbudljive proporcije, prepoznatljive linije i pametnu funkcionalnost. Agilan i moćan, ali sa osjećajem vanvremenske sofisticiranosti, MINI Koncept Aceman je početak nove avanture.

Voli Motors
foto: Voli Motors

ESTETIKA SPONTANOSTI

  • Inspirativne performanse potpuno električne vožnje i najnovije inovacije u električnoj tehnologiji.
  • Potpuno nova inteligentna arhitektura, koja pruža formu, fleksibilnost i funkcionalnost.
  • Inovativna interaktivna tehnologija i zabavno-informativni sistem s više ekrana povezuju putnike sa neviđenim korisničkim iskustvom.
  • Materijal bez hroma i kože integriše površine presvlake i tekstil napravljen od recikliranih materijala.
Voli Motors
foto: Voli Motors

DIZAJNIRAN DA OKREĆE GLAVE

Neodoljiva svjetla tirkizne nijanse doprinosi osjećaju uzbuđenja. U zavisnosti od načina kako svjetlost pada, boja izgleda svjetlija ili tamnija, što daje suptilnu trodimenzionalnost površinama i ivicama. Krovni nosač je u britanskoj Racing zelenoj boji i zahvaljujući kameleonskom efektu PVD premaza blista u različitim nijansama plave, ljubičaste, zelene, tirkizne i roze.

Voli Motors
foto: Voli Motors

MINI VOLI MOTORS