INA goriva natoči i osvoji automobil KIA Xceed

Počinje nagradna igra „INA goriva natoči i osvoji“ i trajaće od 04.09. do 05.11.2023. godine.

27880 pregleda 0 komentar(a)
Foto: INA
Foto: INA

Okušajte svoju sreću i možete osvojiti automobil KIA Xceed!

Posjetite INA pumpe, napravite kupovinu u vrijednosti od 30 eura ili više i pošaljite podatke sa računa na broj 14994. Ukoliko natočite Class Plus goriva, dobijate duplu šansu za osvajanje nagrade!

Po prijemu fiskalnog računa, SMS porukom prijavljujete ključnu riječ, SN, broj računa, ime i prezime i grad na kratki broj 14994.

Ključna riječ je INA.

Primjer: INA, SN01, 2023/1/073730, Nikola Marković, Podgorica.

Pojašnjenje:

- “SN01“ označava maloprodajno mjesto i nalazi se u gornjem desnom uglu fiskalnog računa (Primjer: MT: SN01).

- „2023/1/073730“ je interni broj računa i nalazi se u dnu fiskalnog računa.

Pripremljene su i dnevne nagrade: INA kartica u vrijednosti od 20 eura, sedmične nagrade: INA kartica u vrijednosti od 50 eura, kao i mjesečne nagrade: INA kartica u vrijednosti od 100 eura.

Za učesnike koji su natočili Class Plus Expert goriva pripremljene su posebne mjesečne nagrade: INA kartica u vrijednosti od 500 eura!

Izvlačenje glavne nagrade – automobil KIA Xceed - biće organizovano 09.11.2023. godine u službenim prostorijama INA-CRNA GORA.

U nagradnoj igri mogu učestvovati fizička lica, punoljetni državljani Republike Crne Gore, osim zaposlenih Priređivača INA-CRNA GORA d.o.o te zaposlenih preduzeća NTH Media d.o.o koji su izravno uključeni u organizaciju nagradne igre i izvlačenje dobitnika, te članova uže porodice navedenih osoba.

Sve detalje o nagradnoj igri i Pravila nagradne igre pronađite na zvaničnim INA-CRNA GORA stranicama na Facebook-u i Instagram-u.

INA-CRNA GORA d.o.o Podgorica je društvo sa ograničenom odgovornošću u 100% vlasništvu INA, d.d Zagreb, osnovana 2000. godine.

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više zavisnih društava u potpunom ili djelimičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Rafineriji nafte Rijeka, dok se na industrijskoj lokaciji u Sisku razvijaju održive alternativne djelatnosti. Regionalna maloprodajna mreža sastoji od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa je članica MOL Grupe.