Velika Hifa-Oil nagradna igra: Osvoji Škodu Superb ili neku od 95 drugih vrijednih nagrada

Kompanija Hifa-Oil Crna Gora, jedan od najznačajnijih distributera naftnih derivata u Crnoj Gori, organizuje veliku nagradnu igru u periodu od 26.02. do 15.05.2024. godine.

10026 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Hifa-Oil
Foto: Hifa-Oil

30 eura izbroji i Škodu osvoji!

U nagradnoj igri možete osvojiti atraktivne nagrade među kojima se ističe glavna nagrada, automobil Škoda NEW Superb FI Ambition te 95 drugih nagrada. Nagradni fond uključuje:

  • 1 x automobil Škoda NEW Superb FI Ambition
  • 2 x vaučer za putovanje za dvije osobe u vrijednosti 1000 eura
  • 2 x mobilni telefon Apple iPhone 15
  • 11 x LED TV
  • 80 x Hifa-Oil kartica za točenje goriva vrijednosti 50 eura

U nagradnoj igri mogu učestovati sva fizička lica, punoljetni državljani Crne Gore koji za vrijeme trajanja nagradne igre izvrše kupovinu u vrijednosti od 30 eura ili više na nekoj od benzinskih pumpi kompanije Hifa-Oil i pošalju SMS poruku na broj 14994 kao potvrdu učešća u nagradnoj igri. Kupovina mora uključivati i gorivo u cjelokupnom iznosu od 30 eura ili djelimično, te u tom slučaju uz gorivo mora biti izvršena i kupovina robe široke potrošnje do ukupnog iznosa od 30 eura.

Ostvarite dodatnu šansu za osvajanje nagrade

Svi kupci koji se odluče natočiti Isomax premium goriva u vrijednosti 20 eura ili više automatski za predmetnu kupovinu ostvaruju jednu dodatnu prijavu za izvlačenje nagrada.

Učešće u nagradnoj igri se ostvaruje slanjem SMS poruke na broj 14994 koja mora da sadrži ključnu riječ „HIFA“ te broj računa i osnovne informacije kupca (ime, prezime, grad). Sve pristigle prijave učestvuju u dnevnim i sedmičnim izvlačenjima nagrada te izvlačenju glavne nagrade koje će se održati 16.05.2024. godine. Sedmične nagrade se izvlače svakog ponedjeljka, a prvo sedmično izvlačenje nagrada održat će se 04.03.2024.

Dobitnici će biti izabrani slučajnim odabirom putem računarske aplikacije, a izvlačenje će nadzirati i kontrolisati tročlana komisija.

„Hifa-Oil CG uspješno gradi svoj put na tržištu naftnih derivata Crne Gore uz kontinuirano povećanje broja maloprodajnih objekata i usluga koje nudimo našim potrošačima. Ove godine odlučili smo uzvratiti im za povjerenje i vjernost na način da organizujemo nagradnu igru s bogatim fondom nagrada i ponudimo im priliku da osvoje novi automobil. Uz kupovinu Isomax premium goriva dajemo i dodatnu šansu za osvajanje nagrade tako da se nadamo da će naši kupci prepoznati kvalitet i nastaviti da sa zadovoljstvom posjećuju naše benzinske pumpe.“, poručili su iz kompanije Hifa-Oil Crna Gora.

Više o načinu učešća i pravilima nagradne igre možete saznati putem linka