Castellana Co – Novi WebShop: Brže i povoljnije do najboljeg izbora guma i akumulatora za vaša vozila

Ovaj WebShop još primamljivijim čini upravo mogućnost brze dostave na kućnu adresu unutar 24 sata od poručivanja.

11415 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Castellana
Foto: Castellana

Dolazak ljetnje sezone I topliji dani donose promjene u naš svakodnevni život, a dok se pripremamo za lijepo vrijeme, ne smijemo zaboraviti i na jednu od ključnih stvari koja zahtijeva dobru ljetnju opremu - naše vozilo. Opremanje automobila za ljeto je ključno kako bismo osigurali sigurnost i udobnost tokom toplih mjeseci, a sada je pravo vrijeme za to!

Upravo nas zato raduje što možemo podijeliti da je Castellana, kao vodeće ime u oblasti guma i auto-djelova, lansirala svoj WebShop - onlajn platformu koja će olakšati pristup njihovim proizvodima i omogućiti korisnicima da brže i jednostavnije obavljaju kupovinu. Uz to, korisnicima je garantovana brza isporuka u roku od 24 sata od momenta poručivanja, kao i popusti od 12% na zimske gume i do 25% na akumulatore, auto djelove, ulja, antifriz i auto kozmetiku uz Classic karticu.

Svojim neprikosnovenim statusom lidera na tržištu, Castellana je poznata po najvećem izboru auto opreme u industriji. Ovaj opsežan asortiman će biti dostupan baš na njihovom WebShop-u, pružajući korisnicima mogućnost da biraju između najkvalitetnijih guma, akumulatora i druge auto-opreme, prilagođene različitim potrebama i budžetima.

Ovaj WebShop još primamljivijim čini upravo mogućnost brze dostave na kućnu adresu unutar 24 sata od poručivanja. Ovaj efikasan sistem omogućava kupcima da uživaju u proizvodima u najkraćem mogućem vremenskom periodu, čineći čitav proces kupovine još povoljnijim i jednostavnijim.

Castellana WebShop je dostupan na www.castellana.co.me , obećavajući korisnicima ne samo izvanredan izbor proizvoda, već i neodoljive popuste. WebShop je vrlo jednostavan za korišćenje, a uz njega štedite vrijeme, novac i lakše dolazite do cilja! Ne propustite priliku da pristupite vrhunskim proizvodima i ostvarite značajne uštede.

Castellana Co. postoji još od 1998. godine, a kao porodičan servis osnovan je čak davne 1964. godine. Vremenom se kompanija razvijala, pa je tako došla do 16 maloprodajnih jedinica, franšize, tehničkog pregleda, postala najveći maloprodajni lanac auto djelova, guma i auto opreme u Crnoj Gori. U centrali u Tuzima nalazi se maloprodajni objekat, servisi, restoran, magacinski prostor, tehnički pregled i kompletna logistika iz koje kreće dalja distribucija poslovnicama. Poslovnice imaju u Tuzima, Ulcinju, Baru, Budvi, Tivtu, Herceg Novom, Cetinju, Podgorici, Danilovgradu, Beranama, Bijelom Polju, Rožajama, Mojkovcu, Pljevljima i franšizu u Nikšiću.

Ne propustite da posjetite Web Shop Castellane, a njihove akcije pratite i na društvenim mrežama (Facebook i Instagram).