OSUMNJIČENI DA SU POČINILI TRI KRIVIČNA DJELA

Policija podnijela krivičnu prijavu protiv dva maloljetnika

Krivična prijava podnijeta je protiv A.A. (15) iz Berana i L.K. (17) iz Podgorice
1156 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Lopov
Ilustracija, Foto: Lopov

Podgorička policija rasvijetlila je tri krivična djela i podnijela krivičnu prijavu protiv dvije maloljetne osobe.

Krivična prijava podnijeta je protiv A.A. (15) iz Berana i L.K. (17) iz Podgorice.

"Naime, službenici CB Podgorica su nadležnom tužiocu za maloljetnike podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave protiv A.A. (15) iz Berana i L.K. (17) iz Podgorice, zbog postojanja osnovane sumnje da su u Podgorici počinili tri krivična djela i to KD razbojništvo, KD razbojništvo u pokušaju i KD oduzimanje vozila. Krivično djelo razbojništvo ova lica su, kako se sumnja, počinila 13. decembra 2018. godine, na štetu market „Swisslion Takovo“, na način što su maskirani ušli u unutrašnjost marketa, kada je L.K. je, sumnja se, uz prijetnju nožem zaposlenima omogućio A.A. da iz registar kase otuđi pazar u iznosu od 50 eura", rečeno je iz Uprave policije.

Iz Uprave policije saopšteno je da su dva dana kasnije počinili krivično djelo razbojništvo u pokušaju u apoteci.

"Dva dana kasnije, ova lica su kako se sumnja, počinila krivično djelo razbojništvo u pokušaju na štetu zaposlene u apoteci „Meditas“ kojom prilikom nisu bili maskirani ali su uz prijetnju nožem i fizičkom silom, sumnja se, pokušali da otvore registar kasu u čemu nisu uspjeli nakon čega su se udaljili."

Oni su, kako se sumnja, treće krivično djelo počinili u nedjelju.

"A.A. i L.K su treće krivično djelo oduzimanje vozila počinili, kako se sumnja, 16. decembra 2018. godine na štetu jednog fizičkog lica. Naime, oni su ovo krivično djelo počinili na način što su, sumnja se, iskoristili nepažnju vlasnice auta marke „VW Golf V“ koja je izašla iz vozila i ostavila ga da radi u mjestu, nakon čega su ova dva lica ušla u vozila, stavila ga u pogon i udaljili se u pravcu Bloka V. Vozilo su ostavili u Dalmatinskoj ulici a sa zadnjeg sjedišta su, sumnja se, prethodno otuđili torbu u kojoj se nalazilo 20 eura. Policijski službenici su vozilo pronašli i vratili vlasnici", zaključeno je iz Uprave policije.

Preporučujemo za Vas