DF: Stanković da objavi sadržaj službenog razgovora Kneževića i Katnića

Iz DF-a su kazali da već drugi put, iz Atlas banke prozivaju Katnića da obavijesti javnost o razgovoru koji je vodio sa Kneževićem
4301 pregleda 4 komentar(a)
Stanković, Foto: Boris Pejović
Stanković, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 19.12.2018. 18:35h

Demokratski front (DF) pozvao je Vrhovnog državnog tužioca, Ivicu Stankovića da obavijesti javnost o svim detaljima koji su vezani za događanja u Atlas banci.

"DF poziva VDT Ivicu Stankovića da obavijesti javnost o svim detaljima koji su vezani za događanja u Atlas banci. Pozivamo Vrhovnog državnog tužioca da objavi sadržaj službenog razgovora kojI su vodili vlasnik Atlas grupe, profesor Duško Knežević, i GST Milivoje Katnić, jer postoji osnovana sumnja, na koju upućuju i iz Atlas grupe, da je GST Milivoje Katnić pokušao da zloupotrebi službeni položaj tako što je hapšenje zaposlenih vozača iz ove korporacije, kod kojih je pronađeno 100 000 dolara, želio da taj novac podmetne funkcionerima DF-a", saopšteno je uz Demokratskog fronta.

Iz DF-a su kazali da već drugi put, iz Atlas banke prozivaju Katnića da obavijesti javnost o razgovoru koji je vodio sa Kneževićem.

"Očekujemo da Ivica Stanković počne da radi posao zbog kojeg je izabran za Vrhovnog državnog tužioca i da u slučaju postojanja zloupotreba službenog položaja i vršenja konkretnih krivičnih radnji u Specijalnom tužilaštvu odmah reaguje primjenjujući ovlašćenja koja mu stoje na raspolaganju", zaključili su iz Demokratskog fronta.

Bonus video: